Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Ljubav

2015. godina Ovnovima obećava puno ljubavi, novih odnosa, novih susreta i popularnosti kod suprotnog spola.

Od 21. veljače do 19. ožujka mnogi će Ovnovi gorjeti od želje za ljubavlju i romantikom. Postat ćete privlačni suprotnom spolu, jer će vaše najbolje osobine doći u prvi plan. Čak će i oženjeni Ovnovi teško odoljeti iskušenju da uzvrate kompliment ili reagiraju na flert. Ovnovi samci mogu slobodno započeti nove odnose jer obećavaju puno romantike, ljubavi i senzualnosti. Osjećaji koji će se probuditi bit će vrlo snažni. Ali, budite oprezni! Strast može izgorjeti jednako brzo kao što se zapali, a vi možete završiti s dubokim ranama na srcu. U ovom razdoblju pokušajte veću pozornost posvetiti sebi, svojim potrebama i željama.

Od 6. lipnja do 18. srpnja i od 1. kolovoza do 9. listopada mnogima će se osjećaji i odnosi naći na testu. Tijekom ovog perioda Ovnovi u braku trebaju ostati vjerni svojim životnim partnerima i odoljeti iskušenjima. Vaši odnosi se neće raspasti, ali zrnce nepovjerenja može klijati i dugo trovati vaše osjećaje. U ovom razdoblju će Ovnovi koji su se razišli sa svojim partnerima dobiti prekrasnu priliku obnoviti svoje odnose. Primijetit ćete da će osjećaji za koje ste mislili da su davno mrtvi, eksplodirati s novom strasti što neće smetati bivšim partnerima. Ako se s nekim želite pomiriti i obnoviti vezu, iskoristite ovaj period. Oni koji se ovih dana odluče prekinuti odnose, mogu užasno pogriješiti. Ovnovi u braku ili u dugogodišnjoj vezi će morati proći najteži test kako bi utvrdili koliko su jaki njihovi osjećaji. Trenutnom odnosu može nedostajati strasti i interesa, a vi ćete osjećati potrebu za novim iskustvima, emocija i ljubavnim uzbuđenjima sa strane. Ako je potraga vaš ​​cilj, pronaći ćete odnose pune strasti i vatre. Međutim, trebate biti oprezni jer bi vas plamen ljubavi mogao spaliti.

U razdoblju od 9. studenog do 6. prosinaca Ovnovi samci imaju priliku pronaći svoju drugu polovicu, ali i odrediti datum vjenčanja. Ovo je divno razdoblje za početak novih odnosa. Budite spremni na pronalazak ljubav o kojoj ste oduvijek sanjali.

Posao

Za Ovnove će ovo biti vrlo intenzivna i sadržajna godina. U prvoj polovici 2015. će rođeni u razdoblju od 1. travnja do 20. travnja moći pronaći novi posao koji će biti zadovoljavajuće plaćen. Primijetit ćete kako će vaše nove odgovornosti biti puno zanimljivije, a plaća kao nagrada za takav zanimljiv i perspektivan posao će biti i više nego velikodušna.

Oni koji će zadržati ​​trenutni posao, u drugoj polovici godine, dobit će prekrasnu priliku pokazati svoje vještine i talente. Možete računati na nove odgovornosti i, kao rezultat toga, na veću plaću. Također ćete dobiti veće ovlasti. Na žalost, to neće biti veliki napredak u karijeri, ali ćete osvojiti svoje ​​prvo promaknuće.

Druga polovica godine, kada se Jupiter seli u Djevicu, će biti uspješnija za razvoj karijere. Bit ćete u mogućnosti predstaviti svoje najbolje organizacijske vještine.

Od 21. siječnja do 11. veljače, 19. travanja do 11. svibnja, 17. rujna do 9. listopada morat ćete biti aktivniji, pažljiviji, marljiviji i komunikativniji na poslu. Oni koji rade s papirologijom morat će biti jako pažljivi pri sastavljanju ugovora. Bilo kakva greška može ukaljati vaš ​​ugled, pa čak i koštati vas bonusa ili plaće. Također je u tom vremenskom razdoblju poželjno zadržati ​​trenutni posao, jer će biti vrlo problematično pronaći novo radno mjesto.

Ovnovi rođeni između 3. i 6. travnja trebaju biti pažljivi i usredotočeni kada komuniciraju s nadređenima. Možete izgubiti posao zbog sukoba ili osobnih problema. Ovnovi poduzetnici rođeni u ovom periodu trebaju pokušati zadržati svoje poslovanje na dosadašnjoj razini kako bi izbjegli buduće gubitke.

Ovnovi poduzetnici trebaju u prvoj polovici 2015. uspostaviti nove partnerske veze. Postoji vjerojatnost da će stari partneri početi mijenjati stvari, a vi nećete biti sretni zbog toga. U prvoj polovici godine, vaš posao se može proširiti. Razmišljat ćete o osvajanju novih segmenata tržišta, a možete i potpisati profitabilne ugovore. Nemojte propustiti ovu priliku.

Novac

Ova godina će u financijskom smislu biti vrlo uspješna za Ovnove. U prvoj polovici godine možete računati na priljev novca iz raznih nekonvencionalnih izvora. Ovo možda znači da ćete dobiti nešto novca od svoje djece, skupe darove od najmilijih ili će vaš hobi donijeti novac. Možete zaraditi nešto novca mimo posla, a taj se prihod može pokazati još većim od prosječnog mjesečnog primanja.

Međutim, stvari nisu tako jednostavne kao što se može činiti. U razdoblju od 15. lipnja do 18. rujna možete se suočiti s pitanjima povezanima sa starim kreditima, dugovima i pozajmicama. Ako ne želite neugodna iznenađenja, pokušajte isplatiti sve dugove. Preporučuje se izbjegavanje posuđivanja novca u ljetnim mjesecima jer ćete ga vrlo teško vratiti. Ako nekome posudite novac, možda ćete dugo vremena biti u potrazi za dužnikom kako bi dobili svoj ​​teško zarađen novac.

Od 25. srpnja do 8. rujna Ovnovi trebaju kontrolirati svoje troškove. Za to vrijeme ćete biti skloni kupnji nepotrebnih stvari koje će uskoro skupljati prašinu, ali sada mogu nanijeti ozbiljnu štetu vašem ​​budžetu. Sada trebate izbjeći kupnju velikih darova jer postoji rizik da ih nitko neće cijeniti. Morat ćete potrošiti mnogo više novca na svoju djecu i zabavne aktivnosti. Kako bi zaštitili svoj proračun, pokušajte kontrolirati želju za udovoljavanjem jer se emocije ne mogu kupiti novcem.

U drugoj polovici 2015., kada Jupiter uđe u znak Djevice, Ovnovi mogu očekivati ​​povećanje plaće. Možete naći bolje plaćen posao ako je to nešto što planirate.

Od 10. siječanja do 2. veljače, od 21. travnja do 9. svibnja i od 6. prosinca do 30. prosinca su razdoblja najpovoljnija za velike investicije.

Tada je najbolje kupiti nešto za svoj dom ili kupiti nekretninu, a povoljan je i period od 8. svibanja do 5. lipnja.

Zdravlje

U prvoj polovici godine, neki će primijetiti da im imunološki sustav slabi i češće će se javljati kronične bolesti. Ali, čini se da nećete imati vremena za odlazak liječniku. Trebali biste paziti na prehladu, držati noge suhima i ostati doma kada je vani jaka kiša. Čak i tijekom ljetnih mjeseci bit ćete skloni prehladama. Dakle, pokušajte se odijevati u skladu s vremenskim uvjetima, poduzmite odgovarajuće mjere i brinite o sebi. Kada Ovnovima napokon dosadi bolest i umor, zatražit će savjet liječnika i početi bolje paziti na svoje zdravlje.

Imajte na umu ova razdoblja u 2015. kada bi trebali biti posebno oprezni!

Od 13. siječnja do 20. veljače će Ovnovi biti umorni i depresivni. Psihološka kriza može potaknuti pogoršanje nekih kroničnih stanja. Tijekom ovog razdoblja vaše će tijelo biti osjetljivo na zarazne bolesti koje se javljaju u latentnom obliku. U slučaju groznice, čak i ako je po vašem mišljenju potpuno bezazlena, trebali biste potražiti savjet liječnika.

Od 13. svibnja do 24. lipnja trebate zaštitili zdravlje gornjih dišnih putova od bolesti, prehlade i pogoršanja alergija (ako ih imate).

Ljetni mjeseci (od sredine lipnja do sredine rujna) su razdoblja sklona nesrećama kada je vjerojatnost od prijeloma prilično visoka. Kosti i zubi će biti posebno ranjivi. Nije preporučljivo imati bilo kakve stomatološke postupke tijekom ljetnog razdoblja (posebno ako su vezani uz protetiku).

Od 26. rujna do 12. studenog slijedi jedno od najtežih razdoblja kada je vaše tijelo vrlo oslabljeno. Koristit će vam preventivni postupci koji za cilj imaju poboljšanje imuniteta i prevenciju pogoršanja kroničnih bolesti. Također trebate obratiti posebnu pozornost na prehrambene navike i kvalitetu prehrane. Povećan je rizik od trovanja hranom.

Kozmetički tretmani će biti posebno uspješni od 21. veljače do 31. ožujka. Od 25. srpnja do 6. rujna izbjegavajte kozmetičke tretmane koji trebaju očuvati vašu mladost i ljepotu. Također je poželjno izbjegavati injekcije bilo koje vrste (botox, hijaluronska kiselina), liftinge, plastične operacije, tetoviranje i piercinge jer ti postupci mogu dati suprotan rezultat od onoga što očekujete. I mogu biti opasni za vaše zdravlje!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije