Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Ribe

Početkom 2018. godine doći će do nekih financijskih potresa. To će se riješiti nakon 15. svibnja kada će se Uran vrati u Bika. Fokus će biti na dobivanju informacija kako biste imali potrebne smjernice za život. Putem interneta ćete upoznati ljude i podijeliti informacije.

Vaš vladajući planet Neptun nastavlja biti blizu vaše osobne zone. Suživot, suosjećanje i skrb za bližnje su ove godine vaša snaga. Ako ste pjesnik, umjetnik, pisac ili glazbenik, možete se nastaviti razvijati se u tom smjeru.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Saturn ulazi u vaš prijateljski sektor i omogućuje vam da pronađete prijatelje i ljude slične sebi. One za koje osjećate da vam više nisu prijatelji, vjerojatno ćete u potpunosti ukloniti iz svog života.

Ove godine je ekspanzija usko povezana s karijerom koja može promijeniti vaš život. Bit će prilika da ostavite svoj trag u svijetu. Kada pokrenete novi posao, mislite globalno i gledajte širu sliku. Nemojte se ograničavati, nego gradite svoju viziju za budućnost.

Osjećaj da niste dovoljno dobri prolazi dok se Chiron 24. travnja pomiče iz vašeg privatnog sektora u područje novca. Ova smjena učinit će vas opreznijima s novcem. Sada vidite vrijednost u altruizmu.

19. veljače Sunce ulazi u vaš znak i donosi svjetlo i ljubav. Sada možete stajati u svojoj istini i biti sami. Osobe rođene 4. i 5. ožujka dobit će poticaj čiste energije.

21. ožujka će financije biti u središtu pozornosti. To može biti zbunjujuće vrijeme za Ribe i trebat ćete vam pomoć. Shvatite na što trošite i cijenite ono što imate. Ne morate kupiti sve što vidite. Štednja nije grijeh.

Odvojite vrijeme za uživanje s obitelji nakon 22. svibnja. Ojačajte veze s članovima obitelji.

Od 25. svibnja do 13. lipnja privući će vas vjersko istraživanje i uvažavanje umjetnosti i kulture. Mogli biste postati svjesniji tolerancije, metafizičkih disciplina i ezoterične prakse.

Nakon 21. lipnja pripremite se za zabavna vremena. Bit ćete raspoloženi za provod i tražit ćete dobre događaje. Organizirajte odlaske na izlete i koncerte.

Nakon 23. lipnja život će se opet usporiti. Provjerite jeste li u pravom poslu. Ako niste, uredite životopis i krenite u potragu za poslom.

Od 11. do 25. kolovoza stupite u kontakt sa svojom kreativnom stranom. Dopustite novim stavovima da oboje vaš život. Budite svjesni i otvoreni za druge i njihove snove. Dajte sebi vremena za maštanje i nikad ne znate gdje će vas to odvesti. Svako putovanje započinje prvim korakom i ovo je dobro vrijeme za početak vašeg putovanja.

Nakon 24. kolovoza obratite pozornost na ljubavni život. Ovo je izvrsno razdoblje za pronalaženje partnera koji će dodirnuti vašu dušu. Ako imate nekoga na umu, javite se toj osobi i potaknite komunikaciju.

23. rujna možete dobiti kredit ili hipoteku. S druge strane, može nekome postati jamac. Budite oprezni!

Planirajte odmor 23. listopada i izaberite vještine koje možete naučiti dok ste izvan kuće. Uživat ćete u prirodi, umjetnosti ili glazbi.

Od kraja studenog fokus je na vašem ugledu i kako vas drugi vide. Ako ste stvorili lijepu sliku o sebi ili ste naporno radili na svojoj promociji, to će se primijetiti. Šefovi će prepoznati vaše napore i odgovornosti koje ste poduzeli.

Odmorite se od posla u posljednjem tjednu godine. Pronađite vrijeme za prijatelje. Provedite vrijeme s onima koji su ove godine bili uz vas i zahvalite im. Mali darovi iz srca će biti dobro primljeni.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije