Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Vaga

Povući ćete granicu prema članovima obitelji koji previše traže od vas. To vam donosi Saturnova energija. Zaustavit ćete sve ono što crpi vas i članove vaše obitelji.

Počet ćete razmišljati o promjeni radnog mjesta. Ako ste prošle godine promijenili posao, moglo bi biti izazovno zadrži poziciju i možda ćete željeti nešto drugo. To je priroda Neptuna u vašoj radnoj zoni. Trava je uvijek zelenija s druge strane ograde. Učinite ono što mislite da je ispravno i zanemarite komentare drugih.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Kada Chiron uđe u vaš sektor partnerstva 24. travnja, vjerojatno ćete razmišljati o braku. Budite oprezni jer osoba koju odaberete može previše tražiti od vas. Upoznajte svoja ograničenja i ne žurite u brak. Ako ste već u braku ili u ozbiljnoj vezi, može se dogoditi da postoji neravnoteža moći. Puno dajete a ne uzimate ništa zauzvrat. Znajte da je ovo faza koja će proći ali vas može dovesti do ruba.

Ove godine ćete osjetiti snažan financijski potres koji se počinje javljati u travnju i doseže vrhunac od 15. svibnja. To je zato što Uran ulazi u vaš financijski sektor. Bit ćete iznenađeni zbog onoga što supružnik ima i duguje te koje su vaše obveze prema vjerovnicima i bankama. Kasnije će financije imati priliku rasti.

Godina započinje obiteljskim pitanjima koja imaju prednost. Pronalaženje bilo kakvog mira u vlastitom domu može biti problem. Ukrasite posebno mjesto za sebe i napravite ga svojom.

Od 21. siječnja vas privlače izlasci i zabava. Ako vam se to čini previše, organizirajte malu koktel zabavu za svoje obožavatelje.

Do trećeg tjedna u veljači, zabava će prestati. Uživat ćete u samoći.

Vaš sektor partnerstva je u prvom planu 21. ožujka kada gledate ljubav svog života kroz ružičaste tonove. Ako upoznate nekog posebnog, ovo je dobro vrijeme da se posvetite toj osobi. Ako ste sami, bit će trenutaka kada ćete uočiti svoju srodnu dušu. Mogu bi biti nešto drugačija od onoga što ste zamislili.

Nakon 21. travnja usredotočite se na zajedničke financije i pomognite partneru da se suoči s realnošću situacije. Ako vas stalno traži pozajmicu, provjerite što se događa. Iskoristite vrijeme da poboljšate život.

Nakon što Sunce uđe u Blizance 22. svibnja, možete planirati bolju budućnost. Uživat ćete u putovanjima ili drugim kulturnim aktivnostima. U ovom trenutku ste još uvijek u fazi planiranja godine. Razmislite što želite učiniti sa svojim životom i poduzmite korake kako bi se to i dogodilo.

Tijekom kolovoza i rujna postavlja se pozornica za Veneru koja će vam omogućiti da živite život punim plućima. To može kratko trajati ali energija planeta ljepote i sklada se ne smije podcijeniti. Iskoristite vrijeme za povezivanje s drugima i poboljšanje života. Vidjet ćete ljepotu u jednostavnim stvarima.

Venera se kreće retrogradno od 5. listopada. To će biti vrijeme za sporiji tempo. Ponovno procijenite svoj život i ljubav. Pronađite mir u financijskim poslovima i prilagodite život. Nemojte započinjati nove poslove, veze ili se oženiti.

23. studenog ćete se baviti pitanjima novca. Najbolji način rješavanje problema je uravnotežiti proračun i ne trošiti ono što nemate.

Pričekajte do 16. studenog kada se možete vratiti u normalu prije nego što počnete potrošiti.

Odradite sezonsku kupovinu oko 23. studenog. Nabavite ukrase i sve pripremne radove dovršite prije 22. prosinca.

22. prosinca prestanite raditi i vratite se kući. Obratite pozornost na obitelj i one koji žive u vašoj kući. Žele vas vidjeti. Provedite kraja godine u udobnosti vlastitog doma.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije