Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Ovan

2018. nastavlja situaciju koju su stvorila dva teška, moćna i utjecajna planeta: Saturn i Pluton. To će dodatno preoblikovati vaš profesionalni život. Možete ostvariti trajne rezultate i postići svoje ciljeve.

Nastavit ćete se nanovo otkrivati dok ne postanete osoba koja želite biti. Živjeti u svojoj istini je put kojim morate ići. Drugi će otkriti da ste dublja osoba od onoga po čemu ste poznati. Vaš ugled se može promijeniti i osvježiti. Bit će u skladu s popularnom slikom koju ostavljate na poslu i donijet će dubinu i intenzitet vašim vanjskim interesima.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Saturn u vašoj javnoj domeni traži da usporite i odredite granice između privatnog i života u očima javnosti. Diskrecija je sada dobra jer ostali ne trebaju vidjeti sve sitne mane vašeg postojanja. Sretni planet Jupiter prolazi kroz vašu 8., 9. i 10. kuću tako da možete očekivati darove ili nasljedstvo. Možete očekivati zahvalnost drugih i širi pristup resursima vašeg partnera.

Prvi tjedan započinje snažnim naglaskom na karijeru. Do 26. siječnja Mars stavlja fokus na suradnike i poslovanje. Do 18. veljače stvari počinju malo usporavati i možete se odmarati.

Merkur i Venera ulaze u vaš znak 6. ožujka. To daje poticaj komunikaciji i financiranju onoga što želite. Posvetite vrijeme fizičkom izgledu. 21. ožujka budite spremni povući ključni potez i započeti godinu sa stilom.

Kako Sunce osvjetljava vaš život, neka ga osvijetli i istina. Budite autentični i ljude će privući vaša životna energija. Od kraja travnja do sredine svibnja bit će puno kupnje i prodaje. Počnite trgovati i riješite se svih neželjenih dobara koja vam smetaju. Možete planirati velika ulaganja. Tijekom svibnja planirajte mali odmor ili barem produženi vikend. Pravac koji ste izabrali sada će vam donijeti korist, a naučeno će zadovoljiti vaš znatiželjni um.

Mladi Mjesec u vašem znaku 15. travnja donosi trenutak postavljanja temelja. Ako nešto želite započeti, onda je ovo pravo vrijeme. Isplanirajte i krenite. 24. travnja Chiron ulazi u vaš znak po prvi put u pedeset godina i bit će utjecajan sljedećih sedam godina. Ovo navješćuje promjenu u samopouzdanju i pristupu životu. Naučit ćete sve o svojim snagama i slabostima. Ova tema će se polako razvijati i donijet će veće uvide do kraja godine.

15. svibnja Uran će napustiti vaš znak nakon što je utjecao na vaš život posljednjih sedam godina. Bit će to olakšanje i možda ćete čak osjetiti prazninu dok Uran kreće prema Biku. Nastale fizičke i psihičke promjene ćete doživjeti kao olakšanje.

21. lipnja se pažnja prebacuje na vaš dom i obitelj. Provedite vrijeme s onima koji su vas podržali kao dijete i kada ste odrastali. Pokušajte doći u kontakt sa svojim korijenima i priznajte odakle dolazite. Do sredine srpnja aktivirat će se vaša zona kreativnosti. Možete se snažno zaljubiti ili dobiti dijete.

Nakon 23. kolovoza posao će imati prednost nad zabavom. Budite spremni i napravite sve potrebne prilagodbe kako biste si olakšali posao. To bi moglo značiti mijenjanje ureda ili dobivanje boljeg položaja na poslu.

Partnerstva i privatan život su naglašeni od trećeg tjedna rujna. Ako ste samac, možete pronaći ozbiljnog partnera. Ako ste u braku, vaš odnos će postati skladniji. Kad je sunčevo svjetlo u Vagama i Ovan ste, to je često najbolje vrijeme u godini za ulazak u brak. U trećem tjednu listopada Sunce ulazi u vašu zonu tajni i donosi vam skrivenu potporu. To može biti u obliku pomoći u pozadini i lobiranja za druge.

8. studenog Jupiter ulazi u vašu filozofsku zonu i donosi vam pogled na religiju, strance i izdavaštvo. Predstavit će se prilike za rast. Sunce donosi više energije od 22. studenog kada ćete osjetiti zov putovanja i novih horizonata. Ovo je dobro vrijeme za učenje jezika u stranoj zemlji. Vaši stavovi će postati liberalniji i preispitat ćete načela koja više nemaju smisla.

Posljednji tjedan ćete osjetiti usporavanje i malo ćete se povući kako biste procijenili postignuća koja ste ostvarili ove godine. Sada možete razmotriti pronalaženje mentora za sljedeću godinu i razmisliti o strategiji pomoću koje ćete ostvariti ciljeve u 2019. godini.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije