Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Snažni Saturn potiče vaše područje zarade i konačno ćete biti plaćeni onoliko koliko vrijedite. Može doći do odgoda za dobivanje novca. Kada dođe, novac će doći zato što vrijedite. Nemojte podcijeniti snagu Saturna da ove godine kontrolira financije.

Neptun se ove godine nalazi u vašem polju tajni. Brinut ćete o duhovnom rastu i stvarima koje se odvijaju iza kulisa. Ispunite svoju psihu dobrim stvarima i shvatite meditaciju kao dugoročni izbor.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

15. svibnja Uran ulazi u vaš dnevni raspored. Naći ćete nove i inovativne načine za obavljanje svakodnevnih aktivnosti i sitnica.

Kada Jupiter uđe u vaš znak krajem studenog, doživjet ćete rast i ekspanziju. Možete sa sigurnošću stupiti na pozornicu života i odigrati svoju ulogu. Možete se razvijati na mnogo načina i bit ćete sretni u idućih dvanaest mjeseci.

Do 25. siječnja planeti donose snažan početak godine za sve Strijelce. Ovo je vrijeme za čišćenje neželjenih stvari iz života i prihvaćanje najboljih ideja i vizija.

Krajem veljače se usredotočite na dom. Vrijeme je da se uvjerite kako je sve dobro kod kuće i da će vas obitelj podržati dok živite svoj život. Svatko treba sustav podrške. Znajući da netko vjeruje u nas je ponekad sve što nam treba.

U ožujku počinje zabava koja će trajati cijelu 2018. godinu. Možete uživati ​​u životu i provesti dane radeći ono što volite. Optimistični ste i osjećate se dobro. Šećite u prirodi.

Kada Chiron 24. travnja uđe u vašu 5. kuću, to vam daje vremena da posvetite vrijeme i ljubav djeci i voljenima. Možda ćete biti pozvani pomoći mladima ili mlađim ljudima da prevladaju svoje probleme. Vaša je uloga biti tamo, slušati a ne osuđivati. Empatija će sada za vas biti snažna tema.

Od 25. svibnja do 13. lipnja imat će priliku za osobni razvoj. Ovo je razdoblje u kojem trebate uživati.

Od 21. lipnja bit ćete svjesni onoga što drugi očekuju od vas i što morate dati zauzvrat. Ovo je vrijeme vraćanja usluga. Supružnik će smatrati da izbjegavate obaveze i to može uzrokovati napetosti.

23. srpnja ćete se posvetiti obrazovanju i samorazvoju. Godit će vam učenje.

Tijekom kolovoza, energija će se ponovno promijeniti i čekaju vas zabavne spoznaje i novi put duše. Možda ćete biti inspirirani i otputovati u Indiju ili proučiti druga vjerska učenja.

Vaša karijera će biti središnja pozornica krajem kolovoza i to može biti vrijeme za odabir nove karijere ili promaknuće. Možete primiti pohvale. Ovo je dobar trenutak za promjenu karijere.

Između 5. i 17. rujna imat ćete potporu i glasove snažnih ljudi. To se može činiti kao slučajnost ali primijetit ćete kretanja u pozadini dok vam neki ljudi pružaju podršku.

Od 23. rujna ćete možda poželjeti da ste negdje drugdje. Provedite vrijeme s prijateljima i kolegama i družite se s istomišljenicima koji poznaju vašu priču. Ako trebate grupnu terapiju, onda je ovo vrijeme da ju potražite. Isto tako, sada možete biti prijatelj drugima.

23. listopada provedite vrijeme radeći svakodnevne stvari i nemojte započeti ništa novo. Posvetite se zdravstvenim pitanjima koje ste zanemarili. Ovo je vrijeme za osvjetljavanje tamnih kutova vašeg života. Uzmite si vremena i odlučite što treba popraviti. Ne morate učiniti sve odjednom. Planirajte što ćete učiniti kako biste poboljšali sebe.

23. studenog možete ponovno biti cjeloviti. Budite vjerni i iskreni prema drugima.

Nakon 22. prosinca možete uživati ​​u kupovini i pronaći popuste. Godinu ćete završiti trošeći više nego što ste mislili ali ćete biti sretni.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije