Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Rak

Ove godine ćete ozbiljno shvatiti brak ili odvesti odnos na novu razinu kada Pluton i Saturn okupiraju vaše područje za vjenčanja. Ovo može biti transformacijska godina zbog snažnih poticaja da postanete par. Predbračni sporazumi su bitni za sve brakove koji se sklope u 2018. godini. Ne dopustite da ljubav i požuda nadvladaju zdrav razum.

Poslovni partneri će također biti u fokusu. Možete biti u iskušenju potpisati ugovore ili se spojiti s drugima zbog marketinških aktivnosti. Iako je ovo dobro vrijeme za ugovore, pobrinite se da ste zastupljeni sa barem pedeset posto udjela. Opasnost može proizaći iz nejednake raspodjele moći i to vam neće ići u prilog.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera će nakon 24. travnja doživjeti potpuni preokret. Chiron ulazi u vašu javnu domenu i status. Sada vaš ugled mora jasno odražavati tko ste i što ste.

Sredinom svibnja Uran se prebacuje u vaš prijateljski sektor a ovo je dobro vrijeme za nove suradnike koji će provesti vrijeme s vama. Možete se upoznati s mnogim mlađim ljudima i početi koristiti tehnologiju za poboljšanje društvenog života. Ne podcjenjujte moć interneta i način na koji vam može dovesti ljude.

Zbog Neptuna u vašem polju putovanja privlačit će vas povremene avanture u stranim zemljama. Ti susreti mogu biti vrlo inspirativni i probuditi stranu koja je do sada bila uspavana. Pronađite vrijeme za istraživanje kreativnosti. Uživajte u filmovima i uronite u druge kulture.

Uz optimističan planet Jupiter u vašoj zoni zabave, možete živjeti i uživati kao nikada do sada. To će se vjerojatno manifestirati tako da ćete živjeti život punim plućima i biti bezbrižniji. Optimizam je vaš brod koji će vas voditi kroz cijelu godinu.

Za vas godina počinje koncentracijom na partnera i njegove potrebe. Ako ste sigurni da ste upoznali osobu s kojom želite provesti život, ne oklijevajte.

Do trećeg tjedna siječnja usredotočite se na poreze i pitanja oko osiguranja koja nisu baš uzbudljive teme ali su neizbježan dio života. Organizirajte se i vratite novac koji dugujete.

Nakon 19. veljače se stvari mijenjaju i želite proširiti svoje granice i postići više. Ovo je vrijeme za formiranje načela i ideja koje ćete koristiti sljedeći mjesec.

U ožujku se možete usredotočiti na profesionalni život i napredak u karijeri. Planirajte put koji će vas dovesti do mjesta na kojem želite biti. Neka opcije ostanu otvorene. Pokušajte se zaštititi i u isto vrijeme objavite u kojem smjeru želite ići. Ponekad vam je teško reći ono što želite.

13. srpnja će djelomična pomrčina Sunca dati poticaj Mjesecu. Svatko s kim se susretnete ovog tjedna će biti utjecajan za vas u budućnosti. Rakovi bi uvijek trebali obratiti pozornost na pomrčine Sunca, osobito one u svom znaku.

Pomrčina 27. srpnja vas navodi na osjećaj nesigurnosti u pogledu novca koji dugujete. Oslobodite se dugova i svega što vas čini nervoznima.

Pomrčina Sunca 11. kolovoza vas vraća u život i pruža vam priliku za poboljšanjem zarade i rješavanje dugova. Nakon 23. srpnja trebali biste biti na dobrom financijskom putu. Pronađite utjehu na druge načine. Bezumna kupnja nije rješenje.

U rujnu je naglasak na domu i obitelji. Ovo je vrijeme za obiteljske objede i druženja. To je trenutak koji trebate iskoristiti. Budite sretni što se možete brinuti za svoju obitelj. Zajedničke uspomene mogu biti snažna poveznica.

23. listopada izađite van i zabavite se. Budite aktivni tijekom dana, uživajte u suncu i zabavnim aktivnostima. Radite ono u čemu uživate a ne ono što drugi žele.

Nakon 28. studenoga možete poboljšati zdravlje kroz zdravu prehranu i redovitu tjelovježbu.

U posljednjem tjednu godine možete se ponovno usredotočiti na partnera. Napravite planove za nadolazeće dane. Ako ste sami, možda ćete susresti osobu koja je baš za vas.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije