Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Bik

Velika promjena za Bikove dolazi 15. svibnja kada Uran prvi put u osamdeset i četiri godine ulazi u vaš znak. Za mnoge od vas je ovo prvi put u životu. Uran će donijeti nepredvidljivost. Naći ćete se u nedoumici i iznenada ćete vidjeti stvari vidjeti novim očima. Najbolji način da se nosite s ovim potresom je da se opustite i prepustite. Iako to može biti vrlo teško za stabilne Bikove.

Vaše neprestano traženje znanja i razumijevanja podržavaju dva planeta, Pluton i Saturn u vašoj 9. kući. Iako već godinama iskušavate moć Plutona, novi dio je Saturn koji vam donosi svoju energiju. Ako ste ikada poželjeli završiti školovanje, onda je ovo godina da to učinite.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Prijatelji će i dalje biti inspirativni ili će postati tajanstveni s mističnim planetom Neptunom u vašoj 11. kući. Možete se prevariti i mogu vas obmanuti dobronamjerni suradnici. Morate se zapitati hoće li vam sve te stvari doista služiti. Ako neće, onda im se oduprite.

Odnosi i poslovna partnerstva mogu doživjeti sretan preokret tijekom godine i opet krajem studenog kada se Jupiter vraća u Strijelca.

Godina započinje planom. Možda imate neke ideje koje želite ostvariti ove godine. Dobra je ideja razmisliti o svemu prije 21. siječnja, nakon čega to možete podijeliti s drugima. Neće svi biti oduševljeni vašim idejama, ali će vas početi gledati novim očima.

Nakon 19. veljače provest će vrijeme s prijateljima i lako možete sklopiti nova prijateljstva. Povezivanje s istomišljenicima je put kojim trebate krenuti. Idite gdje se ljudi okupljaju, posebno na mjesta gdje se govori o stvarima koje vas zanima. Pronađite svoje pleme!

21. ožujka počinje razdoblje kada ćete lakše rješavati stvari. Ovo je vaš mjesec. Možete se povući iz života na neko vrijeme. Nemojte planirati velike zabave. Odmorite se i napunite baterije. Provedite vrijeme na masaži ili na drugim oblicima opuštanja.

24. travnja Chiron ulazi u vašu 12. kuću i donosi čežnju za razumijevanjem, dubljim pogledom na spiritualizam i iscjeliteljske moći. Možda imate potrebu pomoći drugima ili iskoračiti iz svoje zone udobnosti.

15. svibnja je Mladi Mjesec u vašem znaku i pruža vam priliku za novi početak. Osjećat ćete se bolje i bezbrižnije ćete pristupati životu.

Od 22. svibnja novac postaje fokus jer zvijezde donose zaradu u prvi plan. Jasno vidite što vrijedi i osjećate potrebu da zasjate. Budite sigurni da će vaša vrijednost i trud biti prepoznati.

Od 21. lipnja će se vaš život više vrtjeti oko vaše okoline. Susjedi, i braća i sestre, će htjeti vašu prisutnost. To bi moglo biti u obliku sudjelovanja na događajima ili raspravama.

Nakon 23. srpnja možete više vremena provesti sa svojom obitelji i zabavljati se unutar vlastitog doma. Planirajte okupljanja ili druženja.

Nakon 24. kolovoza se odmarajte, zabavite se s djecom ili drugim mladim ljudima. Slavite život i cijenite kreativnost. Pokušajte nešto novo!

Od 23. rujna dolaze dani puni aktivnosti. Bit će izazovno zdravo se hraniti i dobiti dovoljno sna zbog vaših ludih obveza. Ako je moguće, započnite dan meditacijom ili jogom i smirite um kako bi ga tijelo moglo pratiti. Boravite na svježem zraku i odmorite se od intenzivnog posla.

Od 5. do 16. listopada vaša vladajuća planeta Venera je retrogradna i sve će se usporiti. Nemojte planirati odmor, renovirati kuću ili kupiti novi automobil. Ovo je vrijeme za pauzu i razmišljanje o sljedećem potezu. Mogli bi se pojaviti problemi u ljubavnim odnosima. Drugi razlog za brigu bi mogle biti financije. Neka ti dani prođu i tek nakon toga razmišljajte o ozbiljnim potezima.

Nakon 23. studenog razmotrite sve zahtjeve za novcem i vremenom. Pažljivo razmislite kome ćete pokloniti svoje resurse. Možete dati prednost nekim situacijama i to možda nije ono što stvarno želite.

Posljednjeg tjedna u prosincu se raspoloženje opet mijenja i možete se posvetiti planiranju budućnosti. Bit ćete inspirirani učiniti više iduće godine i ovo je savršeno vrijeme za razmišljanje o strategiji i proširenju vizija za 2019. godinu. Nema žurbe za donošenjem odluka ali će vam kontemplacija dobro doći. Provedite Novu godinu sa svim otvorenim mogućnostima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije