Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Djevica

Za Djevice će 2018. godina biti godina zaokreta u ljubavi. On koji su već u vezi imat će poteškoća zbog ograničenja koja će im partner postavljati. Ako izdržite ovaj izazovan period, čekaju vas značajne nagrade. Samci se mogu nadati perspektivnim udvaračima koji su stariji, mudriji ili na neki način iznad vas.

Neptun nastavlja putovanje u vašem sektoru partnerstva. To će potaknuti kretanje i možda nećete biti sigurni u partnera. Ovo je osjećaj koji vas neko vrijeme prati, a kombinacija Saturna i Neptuna pokreće stvari koje će postati jasnije.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Tijekom ove godine možete proširiti znanje. Rast možete ostvariti kroz učenje, obrazovanje i kratke tečajeve.

Merkur vlada Djevicama. Tri puta ove godine ćete morati zastati i procijeniti svoj život. Ova procjena obuhvatit će tri života područja: kako vam obitelj pruža podršku, kako vam drugi pomažu i kako pomažete sebi. Odajte priznanje onima koji vam pružaju podršku i nemojte ih uzimati zdravo za gotovo. Pružit će vam se prilika da ispravite stvari i obnovite neke posebne odnose.

15. svibnja uzbudljivi Uran ulazi u zonu filozofije i putovanja. To će vjerojatno rezultirati neočekivanim izletima narednih nekoliko godina.

Nova godina dolazi s naglaskom na vašim korijenima i odakle ste došli. Možete istražiti povijest svoje obitelji i obiteljsko stablo.

Od 19. veljače dobro je vrijeme za Djevice i njihova partnerstva. Ako ste doživjeli ozbiljne probleme s partnerom, razmislite o romantičnoj gesti koja će smanjiti jaz. Sada je vrijeme za stvaranje poslovnih partnerstava i potpisivanje papira.

Od 23. ožujka do 15. travnja bit ćete zatrpani poslom. Dnevni zadaci trebaju biti usredotočeni na poboljšanje onoga što je učinjeno prije. Umjesto da započnete nešto novo, vratite se i pregledajte posao i temeljito provjerite podatke. Brojevi i prijevodi vas mogu upropastiti.

Chiron 24. travnja ulazi u zonu novca koji dolazi od drugih. Ovo će biti početak rješavanja financijskih problema. Imat ćete priliku odužiti se svima koji su u prošlosti učinili nešto za vas.

Od 22. svibnja najbolje je vrijeme za otvaranje novog posla. Ako ste se poigravali idejom o javnom nastupu, sada je trenutak da ti objavite svijetu.

Timski poslovi će biti u središtu pažnje od 21. lipnja. Saznajte tko je na vašoj strani i potrudite se dobro ih upoznati.

Od 26. srpnja, tijekom drugog Merkurovog retrogradnog perioda, možete imati sumnje u vezi svojih sposobnosti. Mogli biste noću provoditi vrijeme razmišljajući o onome što želite reći. Izbjegavajte komunikaciju ako možete i dobro razmislite o tome što želite postići. Doći će vrijeme kada ćete reći ono što mislite ali to nije sada. Zapišite sve što želite reći i pričekajte 19. kolovoza kada ćete jasno razmišljati.

24. kolovoza je vaš znak u središtu pozornosti. Možda se želite zauzeti za sebe a sada je pravi trenutak. Ako želite proslaviti svoje ime, pričekajte do 7. rujna kada se Merkur pridružuje zabavi.

Profitirat ćete nakon 23. rujna kada Sunce osvjetljava vašu zonu dohotka. Iskoristite to za pregovore o boljim cijenama i fiskalnim pogodnostima, kao što je vrijeme plaćanja.

Kako godina odmiče, možete biti relevantniji u vašoj zajednici i utjecati na okolinu u kojoj živite. Nakon 23. listopada imate mogućnost obratiti se ljudima koji žive i rade u blizini.

Dane i tjedne nakon 23. studenog iskoristite za uživanje s obitelji.

Od 17. studenog do 2. prosinca Merkur je opet retrogradan i ovaj put se morate usredotočiti na temelje svog života. To znači da se vraćate svojim korijenima i odate počast onima koji su vam pomogli. Vrijeme je da shvatite kako niste postali ono što danas jeste bez ičije pomoći. Mnogi ljudi su vam pomogli da ostvarite ono što ste željeli.

Od 28. studenog imat ćete priliku pronaći novu ljubav ili flert. Vjerojatno ćete kraj godine dočekati u zanimljivom društvu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije