Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Ova godina će biti u znaku ženske energije. Muška energija se koristi za opisivanje aktivne energije, izražavanje iznutra prema van, dok je ženska energija pasivna.

Svaka energija i element mjere se brojem planeta koji tranzitiraju u određenom trenutku, a to se mijenja tijekom cijele godine. Mnogi planeti žive u pozitivnim znakovima i kada se konačno presele u negativni znak, dolazi do oslobađanja energije. Isto vrijedi i za prelazak iz negativnih do pozitivnih znakova. Tijekom vremena, naboj između pozitivne i negativne energije raste i smanjuje se. Dan kada planet uđe u neki znak je moćan i efekt može trajati tjedan, dva ili duže, ovisno o planeti.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ova godine počinje naglaskom na žensku energiju. Većina planeta će biti u ženskim znakovima. Ovi znakovi su više okrenuti refleksiji. Pasivni ili ženski znakovi su Zemljani ili Vodeni znakovi. Pasivni znakovi su Bik, Rak, Djevica, Škorpion, Jarac i Ribe. Utjecaj pasivnih znakova početkom godine prekida Uranov dolazak u Vatrene znakove. U svibnju Uran prelazi u Zemljane znakove i čime se nastavlja pasivnost.

U Zemljanim znakovima (Bik, Djevica i Jarac) će se sredinom godine naći Uran u Biku, a Saturn i Pluton u Jarcu. Jupiter i Neptun su u Vodenim znakovima, Škorpionu i Ribama. To donosi drugi ženski element. Početkom studenog, Jupiter napušta Vodene znakove i svoj dom pronalazi u vatrenom Strijelcu. U ovom trenutku popušta napetost između Zemljanih i Vodenih znakova i opet se počinje odvijati vatrena inspiracija.

Ove godine u Zračnim znakovima nema vanjskih planeta. Dominantnost pasivnih znakova pokazuje pomak prema odgovaranju ili reagiranju na situacije, a ne prema dinamici i aktivnosti. Za dinamiku morate pričekati da Sunce, Mjesec i unutarnji planeti prođu kroz Zračne ili Vatrene znakove.

Merkur će biti retrogradan u tri Vatrena znaka u ožujku/travnju, srpnju/kolovozu i studenom/prosincu. Venera će također imati retrogradan put iz Vodenog znaka Škorpiona do Zračnih znakova i privlači potrebnu ravnotežu u Vagi u studenom. Mars će biti retrogradan iz Zračnih znakova u Zemljanim. To će se događati krajem lipnja, u cijelom srpnju i početkom kolovoza.

2018. godina će biti godina koja promiče žensku energiju i pasivnost. Ovo je razdoblje za apsorbiranje onoga što se prethodne godine pojavilo na kozmičkoj razini i odražavalo se na našim izborima. Raspoloženje će biti bolje nego ikada prije.

Financijska tržišta će biti spora a rast će uglavnom biti u kolektivu. Veliki poslovi neće doživjeti ekspanziju ali samostalni poduzetnici i slobodnjaci će zauzeti veći dio tržišta.

Polako će se napuštati multitasking jer će doći do porasta stručnjaka. Specijalizacija zahtijeva fokus i empatiju. Da biste bili stručnjak, morate ostati u svojoj traci i držati se onoga što znate. Ove godine pronađite svoju nišu.

Ako imate više karata u rukavu, dobro izbrusite svaku vještinu ili talent.

Dnevni rituali i sitni poslovi dominiraju velikom slikom. Budite svjesni pojedinosti i vremena. Saturn je u svom znaku Jarca. To znači da će Saturnova biti zadnja. On cijeni disciplinu, poštenu plaću za pravedan rad, preuzimanje odgovornosti i vještine savladavanja. Postignuća će doći za one koji ih zaslužuju. Morate platiti svoje dugove.

Saturn također upravlja satovima i vremenom. Uzmite si vremena i izaberite trenutak. Postoji vrijeme za smijeh i vrijeme za plakanje, vrijeme za žetvu i vrijeme za sijanje.

Ove će godine biti tiše, s više događanja ispod površine. Ljudi će živjeti povučeno i radit će čudesne stvari daleko od očiju javnosti. Oni na rubovima društva će imati bolje šanse za prihvaćanjem sebe i izgradit će bolji život.

Ženstvenost će biti istaknuta. Ljubav će biti snažna tema i prihvatit će ono što joj date.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije