Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Jarac

Ovo je vaša godina! Vladajući planet Saturn ušao je u vaš znak i sada će utjecati na vaš život sljedeće dvije godine. Živite život i uživaju u njemu! Ovo je početak dvije i pol godine snažne samosvijesti i sposobnosti.

Ako ste mlađi od trideset godina, ovo može biti vrijeme odrastanja. Ako ste stariji od trideset, uklonit ćete terete koje su drugi položili na vas.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Većinu godine Jupiter će boraviti u vašem prijateljskom sektoru. Donosit će vam dobre vibracije, okupljanje s poslovnim suradnicima i vašim društvenim krugom. Možete susresti nekoga tko će vam promijeniti život na bolje.

Neobični planet Uran će provesti prva četiri i pol mjeseca energizirajući vašu kuću i zonu doma donoseći promjene i raznolikosti.

Nakon 15. svibnja, Uran ulazi u sektor kreativnosti i sada se mogu izroditi nove romanse. Mogli biste koketirati i privući mnogo romantičnih partnera, čak i ako ste u vezi.

Kada Jupiter uđe u vaš privatni sektor 28. studenog, kraj godine nećete biti baš uzbudljiv kao početak. Možete biti rastrgani između burnog života i ostanka kod kuće. Ovo je vrijeme za duhovno razmišljanje i slušanje unutarnjih glasova.

Svaka godina počinje sa Suncem u vašem znaku, a to ima mnogo veze s načinom planiranja obaveza ili zakazivanjem događaja. Volite gledati naprijed i organizirati svoj život.

Kapacitet zarade bit će fokus od 21. siječnja pa možete zaraditi više nego što ste očekivali. Investirajte u umjetnička djela i satove.

Ako ste zainteresirani za politiku, nakon 19. veljače možete lobirati za svoje interese.

Obitelj i dom će vas okupirati krajem ožujka. Ovog mjeseca možete kupiti nekretnine.

Nakon 21. travnja ćete uživati ​​u životu. Ovo je doba godine za organiziranje zabava.

Od 24. travnja, kada Chiron uđe u Ovna, imate potrebu za popravljanjem i obnovu doma. Preporučuje se preventivno održavanje krovova, odvoda i dimnjaka.

Sredina godine i kraj svibnja je vrijeme za obavljanje posla. Ako zapošljavate ljude, neka kažu što misle. Ako radite za nekoga, sada je vrijeme da se čujete. Ako razmišljate o pokretanju male tvrtke, onda odmah razmislite o strategiji. Možda ćete trebati promijeniti radni dan kako biste navečer pronašli vrijeme za drugi posao.

21. lipnja i nekoliko tjedana poslije, usredotočite se na partnerstva. Ako ste samac, sada biste mogli ozbiljno shvatiti nekoga koga ste nedavno upoznali. Ako ste u braku, posvetite se upoznavanju partnera. Ovo je trenutak za stvaranje poslovnog partnerstva i potpisivanje važnih ugovora. Sva spajanja ili akvizicije obećavaju dobru zaradu. Ne zaboravite da se željezo kuje dok je vruće.

Od 21. kolovoza do 21. rujna bit će mnogo uzbuđenja. To znači da će pravila biti malo opuštenija, a testirat će se i ograničenja. Kada prođe ovaj mjesec, vratit ćete se na svoje stare putove. Ali u vama će gorjeti iskra koje prije nije bilo.

Od 23. listopada možete upoznati nove prijatelje i suradnike. Osobe koje poznajete predstavit će vas prijateljima prijatelja i ovaj kontakt vam može biti od koristi.

Treći tjedan u studenom signalizira početak vašeg tihog mjeseca. Vrijeme da se brinete o sebi i pazite na svoj unutarnji glas. Možda želite promatrati svoj život i slušati druge koji vam mogu ponuditi smjernice. Vrijeme je da poslušate svoje misli i čujete njihovu poruku.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije