Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Romantika je područje uzbuđenja kada Uran uđe u vašu kuću braka od 15. svibnja. To će donijeti jednu novu energiju. Isprobat ćete nove stvari i upoznavati nove ljude. Mogli biste pronaći sasvim čudan par i to je u redu. Ove godine, za odabir partnera, ne trebate odobrenje drugih.

Odnosi s braćom i sestrama će doživjeti transformaciju. Saturn donosi formalnost i starija braća i sestre će vam postati će gotovo kao savjetnici ili barem biti netko kome se divite.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Romantični život će i dalje biti skladan. To možete zahvaliti Neptunu. Možda neće biti ozbiljnih odnosa već će se tijekom cijele godine dogoditi nekoliko povremenih romantičnih susreta.

Godina počinje vašim osobnim rastom i to će se nastaviti sve do studenog. Možete osjetiti Jupiterovu sreću i biti sretni ako radite stvari koje volite. Unutarnji rast će biti jaka tema.

Od 8. studenoga fokus prelazi na novac i čeka vas dobra zarada. Financijska poboljšanja nastavit će se i u 2019. godini. Ovo je godina obilja.

Za Škorpione koji rade za druge ovo nije godina za privlačenje pozornosti. Usredotočite se na svakodnevne rituale i dodajte meditaciju ili molitvu svakom danu. Tijekom 2018. radite na svom unutarnjem biću.

Liječenje će biti tema dok Chiron uđe u vašu zdravstvenu zonu 24. travnja. Pazite na sebe. Slabosti iz prošlosti mogu vam se ove godine obiti o glavu. Nemojte zanemariti zdravlje. Sve će biti dobro ako se brinete za sebe.

Do 25. siječnja ste suočeni s mogućnostima rasta i vjerojatno ćete tada odlučiti o svom životnom putu. To može biti posljedica velikih mogućnosti koje vam se otvaraju. Nećete znati što učiniti.

Oko 21. siječnja obratite pozornost na svoj dom. Ako stvari postaju neodržive, pronađite bolje mjesto za boravak. Ili uredite prostor u kojem živite kako biste se bolje osjećali. Očistite smeće i unesite dašak osobnosti.

Od 19. veljače možete malo uživati u životu. Provedite vrijeme sa svojom djecom. Nemojte preozbiljno razmišljati o životu.

21. travnja obratite pozornost na partnerstva i ozbiljne odnose. Ovo je vrijeme za početak odraslog odnosa i traženje partnera ili supružnika. Brak će vam sada biti na umu.

22. svibnja je važno podmiriti sve financijske obaveze. Nemojte jamčiti za druge ili obvezati se na otplatu tuđih kredita. Ovo može biti osjetljivo razdoblje za vaše financije. Plaćajte gotovinom kada možete i izbjegavajte podizanje kredita.

U lipnju planirajte izlet ili odmor. Posjetite daleka mjesta. Ako ne možete pobjeći, posavjetujte se s drugima koji su to učinili i uživajte njihovim pričama o drugim zemljama.

Nakon što Sunce 23. srpnja prijeđe u vaš javni sektor, možete uživati u stvarima po kojima ste poznati. Ovo je dobro vrijeme za pokretanje nove karijere ili posla. Ako želite promovirati sebe ili svoje vještine, ovo je vrijeme za pokretanje reklamne kampanje ili promociju.

U kolovozu ćete biti skloni upoznavanju novih ljudi. Naći ćete se tamo gdje se raspravlja o temama koje volite. Vaši interesi mogu biti raznoliki, a u blizini ćete imati obilje događaja i prilika za druženje koje bi mogle biti privlačne. Nemojte dopustiti dosadu.

Škorpioni će biti sretni od 5. rujna do 17. rujna jer najveći planet Jupiter donosi prednosti za vaš vladajući planet Pluton. Ovo je prilika za rast i napredovanje kao nikada prije.

23. rujna ćete se fokusirati na odmor. Ovo je vrijeme da se Škorpioni naspavaju i provedu vrijeme u kontemplaciji i razmišljanju o životu. Ovo nije vrijeme za početak nečeg novog jer će taj trenutak uskoro doći. Sada trebate ponovno procijeniti situaciju i vratiti se svojoj srži. Ako ste radili stvari koje vam nisu slične, što prije se zaustavite.

23. listopada vam Sunce daruje optimizam i kreativnost.

23. studeni u prvi plan stavlja vaše vrijednostima i samopoštovanje. Bit ćete sretniji kada se oduprete nepotrebnom trošenju. Investirajte u dobre knjige i smislene razgovore s ljudima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije