Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Ove godine dva teška planeta Pluton i Saturn prolaze kroz vašu zonu tajni. Privlačit će vas potreba da tražite podršku od drugih. Ovo je godina kada vam drugi trebaju pružiti podršku iza kulisa. Potražit će vas investitori i možete prikupiti novac za svoje planove.

Posao je i dalje dosta promjenjiv. Neptun je u vašoj 10. kući i daje snažan umjetnički i glazbeni njuh. Moći ćete promovirati svoju tvrtku ili karijeru pomoću videozapisa, slika i zvuka.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Blizanci će ove godine osjetiti učinke tri ciklusa retrogradnog Merkura, uglavnom u Vatrenim znakovima, koji se javljaju u poljima novca, rada i karijerne. To znači da ćete u 2018. godini ponovno procijeniti put koji ste odabrali i ono što želite.

Ove će godine posao napredovati jer Jupiter donosi dobre stvari, više zadataka i projekata na kojima ćete rado sudjelovati.

15. svibnja Uran ulazi u vaše područje osame i to će potaknuti smirenje. Bit će više uzbuđenja na duhovnoj razini. Može vas početi zanimati okultno ili će vas privući meditacija.

Krajem studenog, Jupiter ulazi u vašu zonu partnerstva i to će vam donijeti ponude za brak, ne samo krajem godine već i u 2019. godini. Netko vas može upoznati s nekim posebnim.

U središtu pozornosti 19. veljače je vaša karijera i ugled, stoga provjerite jeste li iskreni. Što god radite u sljedeća četiri tjedna, bit će s vama i ostatak godine. Ovo je dobro vrijeme za promoviranje biznisa ili za napredak u karijeri.

Od 23. ožujka do 15. travnja Merkur je retrogradan u vašoj 11. kući. To može značiti kašnjenja i otkazivanja dogovora. Datumi i vrijeme događaja bit će promijenjeni ili odgođeni. Nakon toga će se vaš društveni krug mijenjati dok se Chiron24. travnja pomiče u vaš prijateljski sektor. Možete očekivati da ćete privući prijatelje koji trebaju vašu pomoć i one kojima zaista možete pomoći. Suradnici će se vjerojatno osloniti na vas i potražiti vašu pomoć.

22. svibnja Sunce osvjetljava vaš znak i to znači da je važno da doista zasjajite. Budite iskreni prema sebi i drugima. Dokumentiranje putovanja i načina na koji ste došli do mjesta na kojem ste sada je dobra ideja. Drugi žele upoznati vašu stvarnu prirodu. Budete autentični i iskreni.

Mladi Mjesec 13. lipnja će postaviti pozornicu za početak novih projekata. Provjerite životopis i informacije o sebi. Odbijte sve laži ili neistine jer će vas pratiti tijekom cijele godine.

Pomrčina Sunca 13. srpnja nalazi se u vašem financijskom području i donosi novi financijski početak. Napravite proračune i planove za upravljanje onime što imate i razmislite kako povećati zaradu. Nije vrijeme za trošenje i posuđivanje novca.

Od 26. srpnja do 19. kolovoza područje obiteljskog života može postati komplicirano. Dajte si dovoljno vremena kako biste stigli tamo kamo idete.

Nakon 23. rujna biti ćete sretni i željet ćete se opuštati u slobodno vrijeme. To može uključivati odlaske u kino, na događaje i u galerije. Bit ćete skloni pronalasku zabave.

Počinjete obraćati pažnju na male stvari. Dobro se organizirajte i izbjegnite probleme.

Između 17. studenog i 6. prosinca usporava se područje slobodnog vremena i zabave. Nastavite planirati zabavne događaje ali nemojte detaljno ulaziti u njihovu organizaciju. Ako morate trgovati, odaberite ono što možete brzo zaključiti. Klađenje i kockanje je sada neproduktivno i izbjegavajte ga u širokom luku.

8. studenog, kada Jupiter ulazi u vašu zonu odnosa, partnerstva će dobiti vjetar u leđa. Ovaj rast će trajati dvanaest mjeseci i nudi vam mnogo prilika za pronalazak srodne duše. Pobrinite se da tražite obećavajuće partnere. Trebate nekoga s kim možete ići kroz život i držati se za ruku.

Nakon 23. studenog okrenut ćete se svom životnom partneru. Ako ga još nemate, aktivno ćete ga tražiti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije