Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.03.2020.
  • Broj pregleda: 5.907
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

JARAC

Ako ovog mjeseca ne regulirate brojne nesuglasice s voljenom osobom, vašoj ljubavnoj vezi će doći kraj. Iz tjedna u tjedan i iz mjeseca u mjesec samo gurate probleme ispod tepiha nadajući se da će proći samo od sebe, a u stvari činite sebi medvjeđu uslugu i samo odlažete neodložno. Kada se problemi nagomilavaju, nikako se ne smijete praviti da ih nema, već ih rješavajte dok ih je malo, u suprotnom ćete samo sebe da izmorite i iscrpite brojnim svađama i raspravama, a to svakako ne želite.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Radili ste na sebi i vidi se da ste dosta opušteniji i samopouzdaniji na poslu. Samopouzdanje je dobra osobina za svakog poslovnog čovjeka ili ženu i to poslovni partneri vole vidjeti. Ipak, u drugom tjednu su mogući manji nesporazumi, ali to nije ništa što ne možete riješiti u kratkom roku.

Ako pokažete suradnicima da se nervirate, to je znak slabosti, stoga izbjegavajte nalete i izljeve emocija, naročito u poslovnom okruženju, samo budite smireni i staloženi, to će vaše protivnike zbuniti i izaći ćete kao pobjednik.

Najnovije

Najčitanije