Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.03.2020.
  • Broj pregleda: 5.863
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VODENJAK

Novac vam je trenutno najbitniji, ali u dubini duše znate da je to pogrešno razmišljanje. Ipak, ne možete odoljeti, volite novac i želite ga imati još više, a da bi ga dobili još više, morate dodatno raditi i tako ulazite u začarani krug. Ipak, uskoro će vam biti dosta svega. Najviše vam nedostaje emocija i nježnosti. Ulazak u novi ciklus i drugi tjedan ovog mjeseca će dovesti do stabilnosti na poslovnom polju, ali dosta burnih događanja na ljubavnom polju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

U ljubavi nikada nećete naći mir ako nastavite s ovakvim ponašanjem. Bez obzira kako izgledate, vaša gordost odbija suprotni spol i ako to želite promijeniti, morate promijeniti pristup. Druga dekada mjeseca vam donosi boljitak na zdravstvenom planu i konačno se osjećate odmorno, a niste se tako osjećali možda nekoliko tjedana.

Iskoristite ovaj period da se dobro naspavate i odmorite za neka buduća događanja i buduće obaveze. Jedan detaljan sistematski pregled vam ne bi škodio, odavno ga već odlažete, a pošto u drugoj polovici mjeseca nemate toliko obaveza, posvetite se malo svom zdravlju.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije