Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.03.2020.
  • Broj pregleda: 5.827
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

DJEVICA

Spremite se za brojna slavlja i nekoliko rođendana ovog mjeseca, što će dodatno opteretiti vaš budžet, ali ćete imati priliku vidjeti neke drage ljude koje niste vidjeli mjesecima. Nažalost, vrijeme je takvo da većina ljudi svakodnevno previše radi i nemaju više vremena za druženja kao ranije. Ipak, mnogi to ne prihvaćaju i organiziraju slavlja i rođendanske proslave, a to je prava prilika da se vidite s prijateljima i bližom i daljom rodbinom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Poslije drugog tjedna u mjesecu će se dogoditi nešto neočekivano na poslu i imat ćete priliku da konačno pokažete koliko vrijedite i koliko znate. Nadređeni će tražiti procjenu vaše radne sposobnosti tako da budite spremni na detaljna ispitivanja, ali budite bez brige, pošto sve to već držite u malom prstu i neće biti problema kada je riječ o vašem radnom mjestu.

Mada, neke vaše kolege koje su se previše oslanjale na vas i vama prepuštale i njihove radne zadatke neće dobro proći, moguće su neke kazne pa čak i suspenzije, a otkaz također neće biti stran za neke koji se već dugo vremena provlače, a ne rade ni najmanje. Morat ćete posjetiti stomatologa iako sami znate da je odlazak kod stomatologa jedan od vaših najvećih strahova.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije