Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.03.2020.
  • Broj pregleda: 5.863
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

BLIZANCI

Nećete dugo moći biti mirni i spokojni ovog mjeseca, samo prvih par dana je rezervirano za to, a poslije tog perioda vas čekaju burni i naporni razgovori i pregovori bez obzira o kojem aspektu vašeg života se radi. S voljenom osobom morate iskreno porazgovarati o tome u kojem pravcu se kreće vaša veza pošto vidite da ovako više ne ide. Morate uložiti svoj trud i svoje vrijeme, ako ne želite da vam i ova veza propadne.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

S druge strane ni financijski vam nikako ne ide i uvijek vam manjka novca, koliko god se vi trudili da budete štedljivi i da kupujete samo ono što vam je potrebno, a tako će vam biti u narednom periodu. Pokušavate da nađete dodatni posao, ali trenutno niste spremni za još dodatnih obaveza, ako nađete novi posao sagorjet ćete i izgubit ćete svu energiju koja vam je i ovako na izmaku.

Zdravstvena situacija je stabilna, ali nemojte to uzimati zdravo za gotovo. Morate ponovo izbaciti neke loše navike koje su opet postale dio vašeg života. Jedno vrijeme ste bili na pravom putu i eliminirali ste neke navike od kojih ste se osjećali loše, ali čim se iznervirate vi opet posegnete za njima.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije