Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.03.2020.
  • Broj pregleda: 5.863
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

LAV

Prvi tjedan ovog mjeseca vam otvara vrata za brojne poslovne šanse i ako im se dovoljno posvetite i angažirate se oko njih, te šanse će biti iskorištene na pravi način. Mlađi suradnici koji su tek primljeni na posao su željni dokazivanja tako da ćete imati konkurenciju, ali pokazat ćete im da ni vi niste za bacanje, mada im morate priznati da imaju više energije od vas, što je i razumljivo, imaju više motivacije i želje za uspjehom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Negdje sredinom mjeseca je moguće privatno putovanje, od svega nekoliko dana i to sasvim neplanirano, ali će vam dobro doći da odete malo i odmorite se od svakodnevnih obaveza. Na putovanje će ići mala grupa ljudi, ali odabrana – i svi oni će vam izuzetno odgovarati, vaša energija će se poklopiti s njihovom i sve će to dovesti do jednog lijepog i opuštenog provoda.

Kada se vratite, bit ćete puni pozitivne energije i imat ćete više snage da se posvetite novim poslovnim obavezama i radnim zadacima. Zdravstvena situacija nije na najboljoj razini, ali ste vi zadovoljni. Ne osjećate bolove i imate energiju, a to vam je trenutno najbitnije.

Krajem mjeseca je moguće da se pojave neki znakovi umora i neki novi simptomi premora, ako to potraje najbolje je da se konzultirate s liječnikom oko toga što trebate promijeniti u svojim svakodnevnim aktivnostima kako bi to eliminirali. Unosite dovoljno soli i tekućine kako bi izbjegli dehidraciju.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije