Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK

Horoskop OŽUJAK
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.03.2020.
  • Broj pregleda: 5.863
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

OVAN

Ovog mjeseca morate poraditi na osobnim odnosima s ljudima koji su vam bliski ili koji su vam bili bliski, ali ste se u međuvremenu udaljili. Ako vam sve izgleda kao da ide po loju, u drugom tjednu mjeseca ćete se uvjeriti da i to nije baš tako kao što mislite. Taman kada se smirite i kada pomislite da vam sve ide kako treba, neki događaji će se dogoditi i usporiti vas i pokolebati vas oko svega.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Neki ljudi od kojih ste očekivali podršku su vas napustili kada je bilo najpotrebnije i sada morate sami prolaziti kroz brojne probleme. Ali, možete naći nove suradnike kako bi vam bilo lakše i kako ne bi morali sve obaveze na sebe preuzeti.

Kada je riječ o ljubavi i promjenama na ljubavnom planu, druga polovica mjeseca će vam donijeti tu dugo očekivanu promjenu. Izlazili ste iz veze i vezu u potrazi za pravom osobom, ali vas je svaka nova ljubavna avantura razočarala i taman kada ste bili blizu odluke da ostanete sami, jedna osoba koju ste skoro upoznali će vas toliko impresionirati da nećete znati što vas je snašlo.

Na početku ćete se praviti da vaše emocije nisu toliko jake, ali kako vrijeme bude prolazilo, nećete moći sakriti toliki nalet emocija.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije