Horoskop za mjesec lipanj

Horoskop za mjesec lipanj

Horoskop za mjesec lipanj
  • Objavljeno: Srijeda, 01.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Prvi mjesec ljeta će biti poprilično nejasan, dinamičan, pun novih iskustava i otkrića, baš kao i čitava 2016. godina. Malo toga će se odvijati po planu, zbog čega zvijezde savjetuju da malo usporite i slušate svoju intuiciju. Iako će situacija biti relativno slična za sve znakove, bit će dovoljno drugačija da ćete to primijetiti. Najmoćniji zaštitnik će biti Saturn koji ovaj teret nosi već nekoliko mjeseci. Upravo ovaj planet će nam osigurati stabilnost i kontinuitet. Trebamo istaknuti i utjecaj Merkura i Marsa koji će pokušati pomoći Saturnu. Ovi planeti će pružati zaista značajnu podršku, što znači da ćete imati dovoljno energije za borbu protiv negativnog utjecaja drugih planeta. Za ovaj mjesec bi se moglo reći da neće biti naročito pozitivan ali će biti uravnotežen i miran. Osobe koje sada trebaju započeti s radom na velikim projektima trebaju biti naročito oprezne jer se mogu susresti s kobnim situacijama. To nije razlog za uzrujanost, stres i odustajanje, ali morate nastaviti oprezno, smireno i strpljivo.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Uran, glavni trenutni antagonist, će biti toliko jak da će čak i potpuno sam uspjeti neutralizirati pozitivan utjecaj Mjeseca i Marsa. Tijekom lipnja će Uran djelovati zajedno s Venerom. Ova dva planeta bi mogla uzrokovati brojne probleme. Naravno, niti jedna šteta neće biti nepopravljiva ili nepovratna, ali bi mogla uzrokovati neželjene poteškoće. To znači da je za sve predstavnike Zodijaka sada najpametnije usporiti i ostati smiren. Što ćete sporije djelovati, to ćete imati bolju kontrolu nad svakom situacijom. Pripazite da ne propustite jako dobre prilike. Sve u svemu, ovo razdoblje će biti jako kompleksno i komplicirano, što znači da ćete morati pronaći granicu između mirovanja i djelovanja. S ovim nećete imati nikakvih problema ako naučite slušati intuiciju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kada govorimo o trenutnim nebeskim vođama, treba istaknuti Sunce. Ovo će bez sumnje biti olakotna situacija za Vatrene znakove, ali bi se Rakovi, Škorpioni i Ribe mogli naročito pozitivno iznenaditi. Vodeni znakovi sada mogu očekivati značajne bonuse ili jako povoljne i pogodne situacije. Vatreni znakovi neće biti zanemareni, ali ništa neće biti spektakularno. Situacija će biti pozitivna u jednakoj mjeri kao i uvijek. Zračni znakovi će ostati bez nebeskog vođe, što bi moglo uzrokovati ozbiljne neugodne posljedice. Upravo zbog toga se predstavnici Zračnih znakova moraju osloniti isključivo na sebe. Mjesec će imati ulogu nebeskog vođe Zemljanih znakova, što će im definitivno donijeti korist. U principu, svaki znak Zodijaka će tijekom prvog mjeseca ljeta uživati u nizu pozitivnih trenutaka i bez poteškoća će uspjeti prijeći sve prepreke.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije