Tjedni horoskop od 30. 5. do 6. 6. 2016.

Tjedni horoskop od 30. 5. do 6. 6. 2016.

Tjedni horoskop od 30. 5. do 6. 6. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Čvrsto primiti okidač ili se opustiti? Ovog tjedna odgovor je - oboje! Planeti tvore dvije formacije, povoljan zemljani trigon i zbunjujući promjenljivi T kvadrat. Određena područja života teći će lijepo, a u drugima se možete koprcati te biti primorani na fleksibilna i stabilizirajuća rješenja.

Veliki zemljani trigon je dosta moćan, igrači su Bik koji voli sigurnost, pametan Jupiter u Djevici i strateg Pluton u Jarcu. Budući da su zemljani, fokus je okrenut materijalnoj brizi: novac, tradicija, imetak, etika.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Oni koji su naporno radili konačno bi mogli stići do vrhunca i uživati u zasluženoj sreći. Sreća prati hrabre pod ovim trigonom, četvrtak je dan za prezentiranje i pozicioniranje sebe ili svog projekta. Što smatrate vrijednim? Ovaj tranzit pomaže da stvorite više toga, donosno da učvrstite poziciju na radnom mjestu, prihode ili nešto drugo iz materijalne sfere. Novac nije jedina valuta, i naše vrijeme može biti tema. Kako i koliko ga trošimo i koristimo.

I dok ovaj trigon donosi stabilnu ugodu, može donijeti i samozadovoljstvo koje nas priječi da se protegnemo preko svojih granica, drugi, "negativni aspekt" ovog jedna nije baš mamina maza. Ratoboran je, zapaljiv i sklon ludosti, i podsjetit će nas da je jedino mijena stalna. Banalno upozorenje: paziti s vatrom, pirotehnikom i ostalim vatrenim stvarima - čuvajte prste, trebat će vam u životu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kako uskladiti sukobljene oprečne energije? Tako da dopustite svemu da se kreće i da se vi što više krećete - fizički, emocionalno i mentalno. Ovakvi aspekti nas guraju tamo gdje smo predugo oklijevali, nema više čekanja. Pomažu otapanju iluzija i kidanju zabluda. Čim se jedno raspadne, novo će doći, stoga, ne bojte se raspada. On je zamaskirani blagoslov.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije