Horoskop za mjesec studeni

Horoskop za mjesec studeni

Horoskop za mjesec studeni
  • Objavljeno: Utorak, 01.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Studeni će za većinu znakova Zodijaka biti vrlo uspješno razdoblje. Iako će dinamika mjeseca biti u potpunom skladu s ukupnim raspoloženjem godine, svakako treba napomenuti da će neki osjetiti dramatičan pad produktivnosti. Za sve možemo okriviti utjecaj Jupitera koji je sada odlučio postati glavni antagonist. Trenutno nema previše smisla razmišljati o izlazu iz ove situacije jer zapravo ne postoji ništa što biste mogli učiniti. Jupiter će biti dodatno ojačan utjecajem Urana koji nas ni u normalnoj situaciji ne obasipa pozitivnom energijom, a kamoli sada. Imat ćete priliku promatrati i osjetiti iznimno jak tandem koji će ciljati na vaše raspoloženje, učiniti vas depresivnima i letargičnima. U ovakvoj situaciji ste se našli više puta, ali to ne znači da će vam sada biti nešto lakše, naročito kada uzmete u obzir da se bliži kraj godine i da sve započete projekte treba privesti kraju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ipak, nije sve tako negativno. Neka nebeska tijela će stati na vašu stranu. Iz neutralnog položaja će postati vaši najvjerniji zaštitnici. Posebno treba istaknuti Veneru koja upravlja našim emocijama. Ona pobuđuje najveće i najopasnije strasti, dok nas istovremeno ostavlja da se s njima nosimo potpuno sami. Emocionalne osobe će imati izraženu sposobnost suosjećanja. Njihova karizma će biti naglašena, a komunikacijske vještine puno bolje. Zapravo, ovakav položaj planeta će odgovarati jedino njima. Svaki znak Zodijaka će se naći u specifičnoj životnoj situaciji. Usprkos svim ovim iznimnim prednostima nećete postati nepobjedivi. U nekoliko navrata će vam nebeski zaštitnici dati značajne bonuse. Točno ćete znati kada će se to dogoditi jer ćete osjetiti njihovu energiju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ne smijemo zaboraviti na nebeske vođe. Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) će biti pod zaštitom Merkura, gospodara zemlje i nebeskih trgovačkih putova. Prednosti takve zaštite su vrlo očite. Jupiter će biti na strani vodenih znakova (Rak, Škorpion i Ribe). To znači da će promjena biti jako puno, bit će dinamične i Vodeni znakovi će im se morati brzo i fleksibilno prilagođavati. Zemljani (Bik, Djevica i Jarac) i Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) će biti pod zaštitom Saturna koji je vrlo snažan, ali ne i naročito aktivan. Svi znakovi Zodijaka će osjećati neku čudnu energiju i neće se moći previše oslanjati na pomoć zvijezda. To ne znači da ste prepušteni sami sebi, već da svaku odluku donosite mudro, strpljivo i razumno.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije