Horoskop za mjesec travanj

Horoskop za mjesec travanj

Horoskop za mjesec travanj
  • Objavljeno: Petak, 01.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Drugi mjesec proljeća će za većinu znakova biti vrlo uspješan, pun raznolikih događanja i situacija. Negativnih situacija će biti jako malo. Uglavnom će biti pod utjecajem Merkura i manjim dijelom Venere. Ova dva planeta će cijelog mjeseca imati negativan utjecaj na živote svih znakova Zodijaka. Njihova energija neće biti jaka. Budite oprezni naročito kada je u pitanju emocionalno zdravlje. Na poslovnom planu će sve više manje biti pozitivno i nećete se susretati s većim problemima. Većina vaših transakcija će biti uspješna, ako ne dopustite situacijama da izmaknu kontroli.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Saturn i Mars će biti vaši glavni zaštitnici. Sunce će vas obasipati pažnjom. Utjecaj Sunca će biti jak ali nestabilan, pa se nemojte previše oslanjati na njega. Ovo je vrijeme koje smo dugo čekali. Sada ćete se susresti s prilikama koje dugo iščekujete. Sve svoje ideje ćete provoditi točno onako kako ste oduvijek htjeli. Ovo je mjesec promjena, dramatičnih ili dosljednih – sve ovisi o vama. Sada će svi objekti solarnog sustava biti vaši saveznici, a njihov utjecaj će biti vrlo intenzivan i moćan. No, ne zaboravite da zvijezde neće sve učiniti. Situacije u kojima ćete se naći će reflektirati vašu aktivnost i odlučnost. Sada je pravo vrijeme da obratite pažnju na svoje socijalne vještine jer će vam one biti potrebne za postizanje većine ciljeva. Ovo razdoblje će najteže pasti manipulatorima i ljudima koji nisu društveni tipovi.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče nebeskih vođa, Mars će stati na stranu Vatrenih a Saturn na stranu Zemljanih znakova. U oba slučaja, rezultati će biti isti. Znakovi će postati obzirniji i imat će više samopouzdanja. Zračni znakovi će biti pod jakim i pozitivnim utjecajem Urana. Njegov utjecaj će osjećati već u prvim danima mjeseca. Mjesec će stati na stranu Vodenih znakova što će Rakovima, Škorpionima i Ribama omogućiti otkrivanje duhovnog potencijala i dosezanje jedne nove razine svijesti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije