Horoskop za veljaču

Horoskop za veljaču

Horoskop za veljaču
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Drugi mjesec će biti stabilno i izrazito uspješno razdoblje za većinu znakova Zodijaka, naročito za Vatrene znakove. Najuspješnije područje života će biti ono poslovno. Najviše materijalnih bonusa mogu očekivati oni koji se odluče za pokretanje vlastitog posla. Glavni će zaštitnik tijekom veljače biti Merkur. Njemu će se pridružiti Saturn i Venera. Božica ljubavi će djelovati povremeno, ali impulzivno. Spoj triju planeta će biti moćan i svim predstavnicima Zodijaka će pružati podršku u planiranju narednih životnih faza.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče nebeskog vođe, Sunce će igrati ulogu dodatnog zaštitnika. Samo će predstavnici Vodenih znakova ostati po strani. Ova činjenica se ne može smatrati presudnom pa Vodeni znakovi ne smiju ni pomišljati na izolaciju i povlačenje u sebe. To samo znači da će u nekim trenucima morati uložiti više truda. Vatreni znakovi će na svojoj strani imati Sunce koje će djelovati kao moćan i pouzdan zaštitnik i saveznik. To znači da će Vatreni znakovi u svakom trenutku uživati u podršci planeta. Zemljani znakovi će biti pod zaštitom Jupitera, čiji će utjecaj biti najizraženiji i najkorisniji na području posla, a od njih će se tražiti malo više hrabrosti. Crni Mjesec će biti moćan saveznik svim Zračnim znakovima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U 2016. će Pluton biti glavni protivnik. Utjecaj ovog izuzetno moćnog nebeskog tijela će biti jak i najviše će se osjetiti na području osjećaja i emocija. Ne morate se bojati problema na području posla i karijere, ali ih možete očekivati u odnosima s prijateljima i obitelji. Dakle, morate biti izuzetno oprezni, bez obzira na to kojem elementu pripadate.

Pluton će povremeno dobivati pomoć od Marsa koji će se iznenada pretvoriti u vrlo podmukloga i lukavog protivnika. Njegov sljedeći korak je jednostavno nemoguće predvidjeti. Ovaj tandem može ozbiljno narušiti emocionalnu stabilnost. Budite oprezni i dosljedni. Najvažnije je ne paničariti i nastaviti se hrabro i smireno kretati prema cilju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije