Tjedni horoskop od 1. do 8. 2. 2016.

Tjedni horoskop od 1. do 8. 2. 2016.

Tjedni horoskop od 1. do 8. 2. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ispeci pa reci

Sva zabava koju nudi ovaj tjedan, događat će se prema kraju tjedna, i oh, bit će zabavno, ali ne zanosimo se prerano, prvo nas čeka radni tjedan.

Mjesec je u Strijelcu početkom tjedna i ovo je radosna energija u super kombinaciji s Vodenjakom. Tu je tajna uspjeha za ovaj tjedan. Zig-zag kretanje, lunjanje, gurni nos svugdje, udahni slobodu. Ne zadržavaj se blizu patologije. Svi smo vidjelice i svi smo filozofi pomalo. Samo neka je vibra pozitivna. Ovaj tjedan bi nam mogao pokazati božanski humor u mukama kroz koje smo prolazili u siječnju.

Merkur kvadrat Uran – iako je aspekt bio egzaktan u nedjelju, njegov utjecaj prenosi se i na ponedjeljak. Što znači da je impuls da se izbrblja nešto jak! Stoga je preporuka suzdržati se od „izlajavanja“. Druga manifestacija aspekta, recimo, prosvijetlilo vam se u glavi. Bravo! Pričekajte svejedno do 15. 2. kada se Merkur vrati na poziciju u kojoj je postao retrogradan. Nazvat ćemo to razdoblje „ispeci pa reci“.

Treća manifestacija, netko nije ovo sve gore znao i izletjela mu je iz usta informacija koja će vas šokirati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Izroditi novoga sebe

Četvrta manifestacija, ctrl + alt + delete ste stisnuli na sva svoja dosadašnja razmišljanja i uvjerenja, prosvijetlilo vas je kao munja. Super!

Peta manifestacija, malo ste bili tvrdoglavi i dobili ste pedalu. Sreća će biti ako ste to shvatili. Nitko ne voli da ga se maltretira, ljudi polude pa vas otkantaju. Važno je da u smeće ne odlete oni koji su ipak bitni, iako vam teško sjedaju na kontrolorski želudac, pale vam sigurnosne osigurače, udaraju vam na egić, zamjeranja prema njima su jaka (jer su možda javili vašoj podsvijesti da su u pravu). Tko kome mulja? Vidjet ćemo kada brbljavac uđe u Vodenjaka.

Mars sekstil Pluton: Jeste li poželjeli izroditi novog sebe? Transformirati? Srijeda je idealna za to. Iako je svaki aspekt između ove dvije planete u najmanju ruku težak, sekstil je kamilica naspram ostalih. Mala rušiona je u najavi jer Mars ide i već je u kvadratu s vodenjačkim Suncem.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

I stižemo prema kraju tjedna...

Sunce sekstil Uran – kakva je to ljubav! Odletjet će u orbitu. Oslobođenje – da! Dodajmo tome i Merkur trigon Jupiter. Čak i oni koji imaju probleme s jasnim izražavanjem kada je frka i imaju komunikacijski grč kada je bitno, ovaj put bi mogli briljirati. Dobri dani za neki dogovor i ugovor. Financiranje projekta, zapošljavanje pametnjakovića – izvrsno. Ali, bitno je ponovo znati, što vaša natalna karta ne obećava, neće ni ova konstelacija dati.

Što se ljubavi tiče... Nakon duge suše i ne baš najsjajnijeg perioda.

Venera konjunkcija Pluton – intenziviranje želja u najboljem slučaju. U najgorem, malo patologije, moći i uzdrmanog statusa quo. Venera u Jarcu ima dva lica kao i svaka, strpljivo trpežljivo, i tašto despotsko. Što će jadna, Saturn joj je šef.

Venera kvadrat Uran – iznenadni susreti, sms-ovi, telefonski razgovori, mailovi, ljubavni ispadi. Neugodni? Moguće. Oslobađajući? Sigurno. Osim toga, ovaj aspekt zvuči kao „Ti me ne posjeduješ“ i „Ja sam slobodna“.

Seksualni naboj aspekata vrlo je visok, oplemenjuje i transformira. No, no, no, ako je stari ljubić u pitanju, malo opreza nije na odmet. Činjenica je da se može popraviti i stvoriti novo, super unaprijediti odnos, na prepad, ali ako instinkt kaže „run for your life“, bježite. Ako volite malo patologijice, malo visoko zakuhanih strasti, dajte si oduška.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije