Kineski horoskop za 2022.: saznajte što vas očekuje u godini Tigra

Kineski horoskop za 2022.: saznajte što vas očekuje u godini Tigra

Kineski horoskop za 2022.: saznajte što vas očekuje u godini Tigra
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

KINESKI HOROSKOP ZA 2022. OPĆENITO

Kineski horoskop za 2022. godinu otkriva da će biti dinamična, ali i povoljna za mnoge dobre promjene! Prošla godina je prema kineskom kalendaru počela je 12. veljače i nazvana je godinom Metalnog Bika. Prema istočnjačkoj tradiciji Bik je mirna, samouvjerena i plemenita životinja, a govorilo se da ova godina posebnu sreću donosi odgovornim, vrijednim i bistrim ljudima. A što nam donosi 2022.?

Kineska Nova godina 2022.

Kineska Nova godina počela je 1. veljače i bit će u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi svakih 12 godina. Pod ovim znakom bile su 2010., 1998., 1986., 1974., 1962. godina. Ljudi koji su rođeni tijekom ovih godina žive pod okriljem ovog horoskopskog znaka. Sljedeća godina Tigra, nakon 2022. očekuje nas 2034.

Kineski horoskop Tigar

Tigar se smatra vrlo agresivnom i nepredvidivom životinjom, ali ublažit će ga element Vode koji donosi nježnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna. Prema godišnjem kineskom horoskopu za 2022. godinu, možemo očekivati period dramatičnih promjena.

Tigar je simbol velike energije i brzine pa mnoge od nas može motivirati da krenemo u velike životne avanture. Moguće je da će neki napraviti radikalnu promjenu na profesionalnom planu, započet će svoj posao, dat će otkaz ili će promijeniti zanimanje, a moguća su i preseljenja u inozemstvo. Vodeni Tigar vam donosi mnoge mogućnosti koje mogu učiniti da vaš život postane svjetliji i zanimljiviji. Ne plašite se promjena!

Pročitajte godišnji horoskop za 2022. po znakovima!

Budite spremni prihvatiti nove prijedloge ako u njima vidite bilo kakvu perspektivu. Za razliku od konzervativnog Bika, Tigar će pomoći u provođenju naizgled ludih planova i dovesti vas do uspješnog kraja. Tijekom sljedeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni. Preuzmite odgovornost za svoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dosegnuti najveću sreću. Vodeni element simbolizira kreativnost pa ćete imati ideje i rješenja da ostvarite svoje snove.

U narednoj godini poboljšat će se i očvrsnut će obiteljski odnosi, a ovo je sjajna godina za vjenčanja i proširenje obitelji. Oni koji su u vezi doživjet će nove faze razvoja odnosa – sve ide na bolje. Prema kineskom vjerovanju 2022. godina donijet će najviše sreće rođenima u znaku Tigra!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije