Ljubavni horoskop za vruće ljetne dane 2020!

Ljubavni horoskop za vruće ljetne dane 2020!

Ljubavni horoskop za vruće ljetne dane 2020!
  • Objavljeno: Utorak, 11.08.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Ovan

Vi ste pobjednik romantičnog “jackpota” ovoga ljeta. Potkraj lipnja probudio se vaš vladajući planet Mars, a vi se osjećate kao da možete imati što god poželite. Venera će od 12. srpnja do 5. kolovoza prolaziti kroz vašu petu kuću rezerviranu za flert i avanture, pa će samci imati puno prilika za novu ljubav. Situacija se još više zahuktava nakon 9. rujna kada Jupiter ulazi u vaš znak. Neki će čuti i svadbena zvona.

Bik

Ovoga ljeta vraća se strast u vašu vezu. U društvu partnera osjećat ćete se posebno motivirani da pomičete granice i zajednički rastete kao par. Ako ste sami, u ljetnim mjesecima imat ćete odličnih prilika da upoznate nekoga novoga i zaljubite se. Sretan Jupiter nalazi se u vašem znaku do 9. rujna, dok će Venera biti u Biku od 5. do 30 kolovoza. Vaš idealan dan za ljubav je 27. kolovoza. Nemojte ga propustiti!

Blizanci

Vaša se veza nalazi u kolotečini, ali stvari se mijenjaju nabolje od 2. kolovoza. Mars će vam pomoći da se pokrenete i započnete s promjenama, kao i Jupiter. Ako ste sami, imate odličnu priliku da upoznate nekog novog i zaljubite se. Ako ste u vezi, mogli biste s partnerom početi razgovarati o potomstvu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Rak

Mars koji je bio retrogradan od sredine travnja u ljetnim će vam mjesecima pomoći da probudite svoj libido i razveselite svojeg partnera. Napokon dolazi kraj nedostatnim seksualnim odnosima u vašem životu. Zaokružite u svojem kalendaru 17. kolovoza, jer to je dan kada ćete imati s partnerom važan razgovor koji će vas još više zbližiti.

Lav

Vaš je ljubavni život na vrhuncu ovoga ljeta! Od 12. srpnja do 5. kolovoza Venera se nalazi u Lavu, zbog čega ćete privlačiti pažnju gdje god se pojavili. Ekstra romantičnim i privlačnim osjetit ćete se 2. kolovoza kada u petu kuću romanse ulazi Mars koji će vam donijeti nesputane užitke.

Djevica

Ovo je ljeto vaša prilika da zablistate. Jupiter ostaje u vašem znaku do 9. rujna, te vam daje veliku dozu optimizma koja će vas voditi kroz život. Uz takvo razmišljanje sigurno ćete privući pažnju suprotnog spola. Više šanse za romantične susrete imat ćete od 5. do 30 kolovoza dok će ljubavni planet Venera biti u vašem znaku. Iskre bi mogle frcati 27. kolovoza.

Vaga

Ako ste započeli ljeto u ljubavnim problemima, ne očajavajte. Situacija se mijenja nabolje, a Mars će pomoći vama i vašem partneru da poboljšate svoju vezu. Od 9. rujna Jupiter ulazi u vaš znak te vam donosi blagoslove. Samcima se smiješi nova veza, a zauzetim osobama harmonija na ljubavnom planu.

Škorpion

Ako ste mislili da će ovo ljeto biti loše, promislite malo bolje. Mars će razbuditi vaš libido, ali i dati vam poticaj da krenete za onim što najviše želite. Kada se Venera premjesti u 11. kuću nakon 5. kolovoza, imat ćete šansu probuditi svoj odnos s nekim prijateljem ili poznanikom. Zvijezde su naklonjene i upoznavanju novih ljudi preko interneta.

Strijelac

Ljeto donosi poboljšanje na ljubavnom planu. Stvari postaju posebno uzbudljive nakon 2. kolovoza kada Mars ulazi u vaš znak. Ostatak ljeta bit ćete u zavidnom položaju, jer ćete imati prilike zbližiti se s osobom koju najviše želite. Sretan Jupiter 9. rujna ulazi u vašu 11. kuću, zbog ćete najviše uspjeha u ljubavi imati ako želite produbiti odnos sa svojim prijateljem, ili preko poznanika upoznati novu osobu.

Jarac

Najperspektivnije vrijeme za ljubav ovoga ljeta je iza vas, jer je Venera izašla iz vašeg znaka 12. srpnja. No to ne znači da biste trebali sjediti kodkuće i očajavati. Pokažite zvijezdama da se unatoč tome znate odlično zabavljati, proširite svoj krug poznanika i prijatelje te uživajte u slobodnom vremenu bez obzira na ljubavnu situaciju.

Vodenjak

Vodenjaci u ozbiljnim vezama će od 12. srpnja do 5. kolovoza uživati u dodatnoj dozi harmonije i razumijevanja sa svojim partnerom. Ako se s nekim tek počinjete viđati, vrlo brzo veza će se pretvoriti u nešto ozbiljno. Moguće je da ćete se zaručiti ili odlučiti živjeti zajedno. Posebnu pažnju posvetite 20. srpnju i 2. kolovozu, jer ovi su datumi stvoreni za ljubav.

Ribe

Ljeto je idealno za učvršćivanje postojeće veze i braka, ili je barem takav slučaj ove godine s Ribama. Do 9. rujna mazi vas i pazi Jupiter, te vas potiče da poduzimate sve veće korake sa svojim odabranikom. Budite odvažni i prepustite se osjećajima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije