Mjesečni horoskop po znakovima za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop po znakovima za KOLOVOZ

Mjesečni horoskop po znakovima za KOLOVOZ
  • Objavljeno: Petak, 02.08.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

OPĆENITO

Mjesec kolovoz kreće odmah s Mladim Mjesecom, što je odlično! Merkur kreće direktno iz retrogradnog hoda pa će svima laknuti. Venera i Mars će veći dio mjeseca biti u Lavu pa će mnogi iskusiti veliku sreću u ljubavi. Jupiter napokon kreće direktno 11.8. pa ako vas nije vas pratila sreća, sada ulazite u bolju energiju! Od 18.8. do kraja mjeseca čak će 5 planeta tranzitirati kroz Djevicu, što će tražiti od nas duboka preispitivanja.

Kako će Uran iz Bika praviti kvadrat sa Suncem, Mjesecom i Venerom iz Lava, to bi moglo donijeti iznenadne preokrete na polju emocija, ljubavi, obitelji, posla, zdravlja i još drugih životnih aspekata što ovisi o vašoj natalnoj karti.

Vrlo je značajno što Merkur kreće direktno iz retrogradnog hoda pa će svima nekako laknuti i lakše će se dogovarati ili završiti nešto što su čekali. Venera i Mars će veći dio mjeseca biti u Lavu pa sreću u ljubavi mogu imati vatreni i zračni znakovi.

Jupiter, planet sreće i lijepih događanja, optimizma, biznisa, putovanja, filozofije itd. kreće napokon direktno 11.8. pa sve što je bilo pod nekim blokadama ili ako vas nije vas pratila sreća – sada kreće u mnogo boljoj energiji.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Uran, planet stvaralaštva, intelektualnih radova, pronalazaka, neobičnih i nesvakidašnjih stvari, kreće retrogradno u Biku od 11.8. do 10.1. 2020. gdje će vas vratiti na praktičnost i razna događanja u stilu Bika.

Od 18.8. do kraja mjeseca čak pet planeta tranzitirati će kroz Djevicu, a to su Mars, Venera, Sunce, Merkur i Mjesec pa će tražiti od vas da se preispitate gdje pravite greške i da o svemu dobro i racionalno razmislite. Ali, kako racionalno razmisliti kada je strast, ljubav i emocija u pitanju? Mnogim osobama to nikako ne odgovara.

Generalno gledano, ovaj mjesec će biti dosta vatren, ali ipak, na kraju “razuman”.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije