Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!

Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!

Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.02.2018.
  • Broj pregleda: 17.428
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ovan

Posao

Već na početku mjeseca ćete moći efikasnije i brže ostvariti ciljeve. Postoje mogućnosti za poslovna putovanja na kojima možete predstaviti svoja poslovna dostignuća i privući nove poslovne prilike i klijente.

U prvoj polovini mjeseca obratite pažnju na bolju organizaciju i razradu ideja kako biste ih mogli ostvariti. Uspjeh vas očekuje kroz poslove povezane s administracijom i ustanovama zatvorenog tipa. U drugoj polovini veljače, bavit ćete se pripremama za poslovne projekte koji su vam u planu.

Istraživanjem ćete jasno sagledati što je ostvarivo i što vam može donijeti očekivanu zaradu. Početkom mjeseca izbjegavajte potrebu za dokazivanjem i trošenje veće količine novca na statusne simbole. Manji rizici su dozvoljeni ako dobro razradite nove ideje. U drugoj polovici veljače imat ćete dobar osjećaj za upravljanje prihodima i rashodima. Uspjet ćete ostvariti željenu zaradu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Nećete se slagati s partnerom oko novca. Bit ćete zatvoreni i nećete s partnerom dijeliti svoja razmišljanja. Vaša samovolja će povrijediti partnera. Sredinom veljače ćete se napokon uskladiti.

U drugom dijelu mjeseca će vam odgovarati intimna atmosfera. Osjećat ćete potrebu da se prepustite. Nakon 25. veljače pojačat će se strasti a to može prouzrokovati ljubomoru i posesivnost.

Ako ste slobodni, privlačit će vas avanture. Flertovat ćete sa svakim tko vam se svidi. Netko nov će privući vašu pažnju. Počet ćete se viđati u tajnosti. To neće dugo trajati jer ćete upoznati još nekoga u koga ćete se zaljubiti. Ta osoba neće biti slobodna a vi ćete ju željeti osvojiti.

Zdravlje

Zdravlje će biti uglavnom dobro. Ojačat ćete imunitet kroz fizičku aktivnost. Malo ćete biti osjetljivi na hladno vrijeme i na probleme s urogenitalnim traktom. Moguća je lakša upala mokraćnih puteva.

Prilagodite prehranu fizičkim aktivnostima. Čaj od koprive će vam pomoći kod urogenitalnih smetnji.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije