Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!

Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!

Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.02.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ovan

Posao

Već na početku mjeseca ćete moći efikasnije i brže ostvariti ciljeve. Postoje mogućnosti za poslovna putovanja na kojima možete predstaviti svoja poslovna dostignuća i privući nove poslovne prilike i klijente.

U prvoj polovini mjeseca obratite pažnju na bolju organizaciju i razradu ideja kako biste ih mogli ostvariti. Uspjeh vas očekuje kroz poslove povezane s administracijom i ustanovama zatvorenog tipa. U drugoj polovini veljače, bavit ćete se pripremama za poslovne projekte koji su vam u planu.

Istraživanjem ćete jasno sagledati što je ostvarivo i što vam može donijeti očekivanu zaradu. Početkom mjeseca izbjegavajte potrebu za dokazivanjem i trošenje veće količine novca na statusne simbole. Manji rizici su dozvoljeni ako dobro razradite nove ideje. U drugoj polovici veljače imat ćete dobar osjećaj za upravljanje prihodima i rashodima. Uspjet ćete ostvariti željenu zaradu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Nećete se slagati s partnerom oko novca. Bit ćete zatvoreni i nećete s partnerom dijeliti svoja razmišljanja. Vaša samovolja će povrijediti partnera. Sredinom veljače ćete se napokon uskladiti.

U drugom dijelu mjeseca će vam odgovarati intimna atmosfera. Osjećat ćete potrebu da se prepustite. Nakon 25. veljače pojačat će se strasti a to može prouzrokovati ljubomoru i posesivnost.

Ako ste slobodni, privlačit će vas avanture. Flertovat ćete sa svakim tko vam se svidi. Netko nov će privući vašu pažnju. Počet ćete se viđati u tajnosti. To neće dugo trajati jer ćete upoznati još nekoga u koga ćete se zaljubiti. Ta osoba neće biti slobodna a vi ćete ju željeti osvojiti.

Zdravlje

Zdravlje će biti uglavnom dobro. Ojačat ćete imunitet kroz fizičku aktivnost. Malo ćete biti osjetljivi na hladno vrijeme i na probleme s urogenitalnim traktom. Moguća je lakša upala mokraćnih puteva.

Prilagodite prehranu fizičkim aktivnostima. Čaj od koprive će vam pomoći kod urogenitalnih smetnji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije