Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!

Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!

Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.02.2018.
  • Broj pregleda: 17.247
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Rak

Posao

Početkom veljače ćete imati dobre odnose s kolegama. To će vam omogućiti efikasniju i bržu razmjenu informacija. Imat ćete pristup novijim tehnologijama što će unaprijediti posao. Ako se bavite poslom koji zahtjeva kreativnost, suočit ćete se s gadnom konkurencijom a jedan od projekata bi se mogao pokazati neisplativim. Nakon 17. veljače nije pogodno vrijeme za suradnju s inozemstvom ni za preuzimanje financijskog rizika. Bavite se samo onim što će vam da će vam donijeti rezultate. Krajem mjeseca su moguće nesuglasice s nadređenima.

Financije će biti podložne promjenama. Na to će posebno utjecati manje posla. Naći ćete se u situaciji gdje će biti neophodno donošenje važnih odluka o novcu. Neke rizike jednostavno nećete moći izbjeći. Najbolje bi bilo da ne ulažete veće svote novca. Pobrinete se da imate dovoljno nužne troškove. Samo će manji rizici biti isplativi. Stabilniji priljevi novca vas čekaju drugoj polovini mjeseca.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Potrudite se dati više pažnje partneru i sudjelujte u obiteljskim obavezama. Imat ćete dojam da vas partner nema vremena za vas. Nećete primijetiti kako je zapravo pretrpan obavezama. Potrebno je samo malo više truda s vaše strane kako biste rasteretili partnera i više vremena proveli zajedno.

Nakon 16. veljače imat ćete stabilnije odnose s partnerom koji će znati pokazati koliko mu je stalo do vas. Poboljšat ćete komunikaciju i planirat ćete zajedničko putovanje.

Ako ste slobodni, zaljubit ćete se u nekoga koga ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja. Ta osoba će vas privući svojom inteligencijom i komunikativnošću. Razgovarat ćete o raznim temama i poželjet ćete započeti vezu. Ali, otkrit ćete kako je vaša simpatija nepouzdana i nestabilna.

Zdravlje

Čeka vas poboljšanje u odnosu na prethodni period. Osjećat ćete nemir i potrebu za pokretom. To možete iskoristiti tako što ćete ići na duže šetnje ili na trčanje. Izbjegavajte vlažno i hladno vrijeme. Potreban vam je čist i suh zrak.

Izbjegavajte brzu hranu i slatkiše. Jedino što donose su nezadovoljstvo i višak kilograma.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije