Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!

Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!

Mjesečni horoskop za veljaču: Ovnove i Lavove čekaju avanture, Djevice i Škorpione dobitak!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.02.2018.
  • Broj pregleda: 17.178
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ribe

Posao

Očekujte uspjeh u pregovorima iza zatvorenih vrata. Bit ćete dobro organizirani i češće ćete sudjelovati u pregovorima oko predstojećih projekata. Zanimat će vas edukacija i načini na koje možete poboljšati svoja znanja. Ostvarit ćete dobre kontakte s inozemstvom. Od 17. veljače izbjegavajte velika ulaganja i upuštanje u poslove s kojima nemate iskustva. 25. veljače može doći do neslaganja s nadređenima. Možete imati osjećaj da vas nepravedno tretiraju.

S novcem ćete imati problema cijeli mjesec. Treba vam novac kako biste organizirali posao i doveli projekte do kraja. Zbog toga je potrebno vrlo racionalno raspolagati novcem koji imate i voditi računa o troškovima. Bit ćete skloni nepotrebnom trošenju i nerealnom sagledavanju financija. To vam može nanijeti ozbiljne gubitke. Izbjegavajte zaduživanje i kredite. Novac će vam pristizati kroz timski rad i poslove u kojima imate dobre odnose s kolegama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Početak veljače je pogodan za ostvarenje planova koje već neko vrijeme gradite s partnerom. Imat ćete priliku otići zajedno na putovanje. Budite pažljivi jer bi se nešto moglo zakomplicirati na putu ili ćete imati nepredviđene troškove. Moguće su nesuglasice sa partnerom oko zajedničkog budžeta.

Od 15. veljače ćete biti motivirani za promjene u vezi koje će vam pomoći da bolje razumijete partnera a i on vas. Od 21. veljače vas čeka više izlazaka i druženja s prijateljima.

Ako ste slobodni, upoznat ćete osobu koja živi u inozemstvu. Privući će vas i provest ćete vrijeme razgovarajući o temama koje vas zanimaju. Ta osoba će ostaviti snažan dojam na vas. Problem će nastati kada shvatite da se ne možete preselite u inozemstvo zbog nje. Ovo je jedna lijepa avantura i male su šanse za nešto trajnije.

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja kako biste poboljšali cirkulaciju. Krajnje je vrijeme za redovitu fizičku aktivnost! Tako ćete poboljšati smetnje povezane s krvnim tlakom i cirkulacijom. Više kretanja bi vam koristilo i za gubitak suvišnih kilograma. U drugoj polovini veljače ćete biti boljeg zdravlja. Potrebno vam je više odmora.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije