Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!
  • Objavljeno: Subota, 02.06.2018.
  • Broj pregleda: 1.974
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 2

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Određena situacija je postala samoporažavajuća i više si ne možete dopustiti besciljan život. Neka drugi rade ono što žele i neka budu ono što jesu. Vrijeme je da vratite svoje dostojanstvo i počnete ponovno realizirati vlastite vrijednosti. Tada ćete moći cijeniti vrline drugih koje, u većini slučajeva, nadilaze njihove nedostatke.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Obratite pozornost na detalje. Lipanj stavlja naglasak na vašu osobnu snagu. Dopušta stvarima i događajima da se razviju onako kako treba. Unatoč svim distrakcijama, u pravom trenutku će se pojaviti inspiracija. Nemojte se previše iscrpiti i fokusirati isključivo na ciljeve, pogotovo ako trenutno nisi ostvarivi. Fokusirajte se na ostvarenje manjih ciljeva, koliko god se oni činili beznačajnima.

Fokusirajte se na svoju reputaciju, financije, kontakte i ostale resurse. Pomognite drugima jer na taj način pomažete i sebi. Možda ćete se morati posvetiti rješavanju problema koji zapravo nije vaš, ali ćete iz svega toga nešto naučiti. Iskustva drugih ljudi vam mogu značajno pomoći da bolje shvatite i razumijete vlastitu situaciju.

Vratite svoj optimizam oslobađanjem osjećaja koje ste nakupljali i zadržavali već dugo vremena. Umjesto da se opterećujete prošlošću i trenutnom situacijom, prihvatite sebe točno takvima kakvi jeste i vjerujte u budućnost. Počnite cijeniti situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Jedno je sigurno: dok god ne postanete neovisni i samostalni, i dok god ne naučite sami brinuti o svojim potrebama, uvijek će postojati netko kome ćete se morati opravdavati. Nikome ništa ne dugujete i vrijeme je da počnete cijeniti podršku koju dobivate tako da pomognete bližnjima kada im je potrebna pomoć.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Strpljenje i diplomacija su ključ uspjeha. Izgubit ćete vrijedne saveznike ako ćete imati agresivan pristup. Ostanite usredotočeni. Zaštitite ono što je vaše. Put na kojemu se trenutno nalazite donosi niz prilika i moći ćete ih iskoristiti samo ako ćete ostati mudri.

Trebate shvatiti da ne možete promijeniti način na koji drugi postupaju, ali možete promijeniti način na koji reagirate. Ono što se vama može činiti kao sukob interesa je možda zapravo podsjetnik da i drugi imaju nešto za ponuditi. Razmislite o tuđim osjećajima i pravima. Dobro razmislite prije nego što počnete djelovati. Nemojte raditi više stvari istovremeno.

Najnovije

Najčitanije