Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!
  • Objavljeno: Subota, 02.06.2018.
  • Broj pregleda: 1.974
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Počnite gledati koje su vam mogućnosti i prilike. Vrijeme je da posadite sjeme koje će početi davati plodove u kolovozu. To trebaju biti koncentracija, iskrenost, povjerenje i trud. Ostanite potpuno svjesni stvarnosti jer ćete tek tada stajati na svojim nogama i biti okruženi isključivo prijateljima i ljudima kojima je stalo do vas.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Morat ćete se riješiti štetnih utjecaja. To mogu biti vaši stavovi ili navike. Trebate u potpunosti prihvatiti sebe i početi ozbiljno doživljavati svoje sposobnosti. Ako se suočite s preprekama, trebate znati da su one pokazatelj toga da ste ovisni o drugima i da tražite odobrenje okoline. Sami morate odobriti sebe. Morate zaista vjerovati u ono što radite. Morate shvatiti pravu prirodu onoga što pokušavate izgraditi. U protivnom, nećete biti sigurni da stvarate nešto što uistinu želite stvoriti.

Budite svjesni posljedica svojih postupaka. Nemojte zanemarivati probleme s kojima se susrećete, već se potrudite da ih riješite.

Sada imate moć promijeniti frustrirajuće situacije u kojima ste se našli. Uživajte u dinamičnoj energiji koja će prevladati ovaj mjesec. Shvatite zašto i koliko volite sebe i svoj život. Obratite pažnju na to koliko volite druge i koliko ih cijenite.

Ovaj ciklus će vas potaknuti na razmišljanje o tome tko ste zapravo. Razmišljat ćete o svojoj reputaciji i shvatit ćete da vam je važna. Ovaj mjesec ćete se početi uspoređivati s drugima i počet ćete se promatrati na jedan potpuno drugačiji način. Život vas potiče da počnete njegovati osobine koje vas čine jedinstvenima. Ovaj ciklus vas može dovesti do toga da postanete osoba koja želite biti. Dakle, morat ćete zaboraviti na staru verziju sebe i pustiti da postanete netko novi. Možete to učiniti tako da u potpunosti prihvatite tko ste bili i shvatite da žaljenje za počinjenim pogreškama nema smisla.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Vaša stvarnost će se također početi mijenjati. Ostali će primjećivati da se s vama nešto događa i da napredujete. Ako doživite negativnosti, zauzmite se za sebe i stavovi okoline će imati sve manji utjecaj na vas.

Pokušajte prepoznati ponavljate li stare obrasce. Ovaj mjesec ćete vjerojatno doživjeti licemjerje. Budite svjesni svoje nedosljednosti. Prestanite suditi drugima samo zato što su različiti. Različitosti su ono što morate prihvaćati s ljubavlju.

Počnite vjerovati u sebe i započnite nešto novo. Počnite raditi nešto što nikada prije niste. Budite fleksibilni. Naučite kako prihvaćati nove situacije i kako im se prilagoditi. Budite ono što jeste, ali se nemojte otuđiti od osoba koje su vam potrebne i kojima je stalo do vas. Nemojte biti vremenski ograničeni i raditi nešto neprimjereno, kao što je inzistiranje da sve bude onako kako želite. Budite spremni na učenje novih stvari.

U privatnom i poslovnom životu želite više ohrabrenja, ali ste prepušteni sami sebi. Iako vam je definitivno potrebna ljubav i podrška okoline, važno je da o njima ne ovisite. Ako vas netko ovaj mjesec iznevjeri ili ne dobijete podršku koju očekujete, zapamtite da je to dio puta koji vas vodi prema neovisnosti, oslanjanju na sebe i pozitivnim promjenama.

Najnovije

Najčitanije