Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!
  • Objavljeno: Subota, 02.06.2018.
  • Broj pregleda: 1.974
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Složena energija u lipnju će omogućiti bolji način komuniciranja, čak i u ekstremnim situacijama. No, postoji opasnost da ćete takve situacije prepoznati tek onda kada se nađete usred njih.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Morate početi brinuti o osobnim potrebama i prestati se osjećati kao žrtva. Iako neke okolnosti uistinu jesu izvan vaše kontrole, lipanj vam daje priliku da prepoznate i cijenite sreću koja već postoji u vašem životu i da tu pozitivnu energiju pretvorite u divna prijateljstva i odnose. Morate shvatiti kako se osloboditi negativnih osjećaja, kao što su beznađe ili zamjeranje. Ispod tih osjećaja se nalazi optimizam.

Sada ste u ciklusu kreativnosti, sreće, ljubavi, smijeha, društvenih interakcija, komunikacije i prirodnih ljepota. Ovo su darovi koji će promijeniti način gledanja na život i učiniti lipanj uspješnim mjesecom. Nema potrebe da forsirate osmjeh ili budete lažno sretni. Samo dopustite sami sebi da osjetite sreću koja je u vama i ona će postati stvarna.

Ako vam krivnja govori da je pogrešno biti sretan dok drugi nisu, zapamtite da je krivnja vrlo često neopravdana. Sjetite se da vaša sreća neće pomoći ili odmoći nekome da se oporavi i postane sretan. Ako dopustite da vas obuzme krivnja, negativno će utjecati na sreću većeg broja ljudi. Dopustite drugim ljudima da uživaju u vašem optimizmu i sreći kada im je to najviše potrebno.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

U lipnju se određeni dio vibracija fokusira na fizičku privlačnost, a jedan dio njih se fokusira na emocionalni magnetizam. Ova kombinacija će vam omogućiti brzo i učinkovito rješavanje problema, i emocionalno zacjeljenje.

Prošlost i dalje utječe na vaš život i sada pomalo crpi vašu energiju. Žaljenja su nepotrebna. Zapravo, trebali biste o prošlosti razmišljati kao o izvoru mudrosti, o iskustvima iz kojih ste nešto naučili. Vrijeme je da počnete stvarati nova iskustva tako da naučite nešto od starih iskustava i dopustite sami sebi život u sadašnjosti.

Budite prijateljski nastrojeni i ohrabrujući. Budite ljubazni i pomažite. Pokušajte se usredotočiti na ono što je zaista važno. Komunicirajte iskreno s prijateljima i obitelji. Nemojte misliti da će se svatko složiti s vama. Zapamtite koji su vaši prioriteti i nemojte pružati podršku stvarima u koje ne vjerujete.

U ovom mjesecu ćete moći primijetiti svoje osobine u drugim ljudima. To će biti osobine koje ne volite i ne cijenite. U ovom vrlo kreativnom i inovativnom ciklusu ćete se možda morati boriti s destruktivnim elementom, ili s osobom koja je daleko od kreativnog, srdačnoga i sretnog sugovornika. Ako se nađete u takvoj situaciji, spriječite paniku, šok ili nevjericu. Nemojte pokušavati kontrolirati ili dominirati. Sreća dolazi iznutra i može imati pozitivan utjecaj na druge samo kada je istinska.

Bit ćete ugodno iznenađeni kako se sve samo od sebe počinje rješavati kada se prepustite prirodnom ciklusu, protoku energije tijekom dana i noći, i prihvatite život i smrt. Ljudski život je samo mali dio velike slike. Šire shvaćanje svih situacija će vam pomoći da ostvarite dubinsko iscjeljenje i ljubav.

Najnovije

Najčitanije