Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!
  • Objavljeno: Subota, 02.06.2018.
  • Broj pregleda: 1.974
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 5

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Prepustite se i pomirite se s trenutnom situacijom i ljudima s kojima ste trenutno povezani. Na vas će utjecati brojni aspekti iz prošlosti, ali ćete istovremeno imati priliku ukloniti bijes, tugu i strah koji su predugo u vama. Ovo je prilika da se oslobodite krivnje ili osjećaja nedostojnosti koji je nastao iz prošlih događaja i okolnosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Dopustite da vas obuzmu stare uspomene i počnite izražavati svoje osjećaje. Nema potrebe da se sramite svoje prošlosti ili da se bojite kako će se iste stvari ponoviti u budućnosti. Ako se fokusirate na sebe, moći ćete stvoriti situaciju koja vam najbolje odgovara.

Ovo je godina promjena i slobode ali, prije nego što to postignete, morat ćete se posvetiti osjećajima koje ste dugo potiskivali. Jednom kada to napravite, shvatit ćete koliko ste zapravo slobodni i opušteni. Zapamtite da slobodna volja nema granica. Lipanj vam pruža izvanrednu priliku da postanete svjesni realnosti. Pružit će vam veći broj opcija, pomoći u donošenju odluka na temelju intuicije i razumijevanju uloge različitih osoba u vašem životu.

Lipanj vam daje priliku da vratite vjeru u sebe i počnete rješavati probleme kojih ste se do nedavno bojali.

Prepustite se i nemojte pokušavati manipulirati ili forsirati. Čak i ako budete u središtu pozornosti, imajte na umu da je lipanj mjesec u kojem trebate čekati.

Profesionalni i privatni odnosi će biti pred iskušenjima. Prepoznajte u kojem trenutku ste dopustili vjerovanjima i ponašanjima drugih da utječu na vas. Ne možete promijeniti ljude koji vas okružuju niti oni mogu promijeniti vas.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Trebat ćete biti strpljivi, osjećajni, pouzdani i skromni prije nego što shvatite koje promjene morate uvesti u bliskoj budućnosti, uključujući i promjene u načinu na koji komunicirate. Cijenite doprinos drugih. Surađujte i cijenite to. Neće trebati proći puno vremena do trenutka kada će vam biti potrebna nečija pomoć.

Zapamtite da će se odvijati događaji koji će uvelike poboljšati vašu situaciju. Budite strpljivi. Slušajte pažljivo. Obratite pažnju na detalje. Poštujte svoje osjećaje i osjećaje drugih. Ovaj mjesec vam pruža saznanje u kojem smjeru ćete se uskoro početi kretati. U lipnju vas čekaju promjene koje će vam dopustiti da se oslobodite prošlosti, a istovremeno će vam pokazati da budućnost može biti sretnija.

Prihvatite pogreške koje ste napravili u prošlosti i shvatite da ste ih počinili bez obzira na ego, strpljenje, odnose s drugima i svakodnevne događaje. Pobrinite se ne ponavljati iste pogreške. Vaša podsvijest će postajati sve izraženija i uskoro ćete primijetiti da postoji prava povezanost između vas i nekoga iz vaše okoline.

Najnovije

Najčitanije