Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!

Numerološka prognoza za lipanj: saznajte što vas ovaj mjesec čeka!
  • Objavljeno: Subota, 02.06.2018.
  • Broj pregleda: 1.974
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Ovo je razdoblje kada ćete biti zauzeti i to će direktno utjecati na vaše najdublje osjećaje. Ono što mislite neće stvarati probleme. Ono što osjećate će početi utjecati na događaje u ovom mjesecu, a iznimno je važno prepoznati razliku između emocija i misli. Svoje osjećaje trebate razumjeti bez dodatnog objašnjenja. Osjećaji su tu da ih osjećamo, a pozitivno razmišljanje bez iskrenog prihvaćanja osjećaja je samozavaravanje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Raznolikost je ono što vam sada treba. Ako svoje aktivnosti ograničite na samo jedno mjesto, vjerojatno ćete se osjećati ograničeno i propustit ćete potencijal za napredovanje. Kada vam rutina postane dosadna, radite samo ono što zaista morate i, ako je ikako moguće, radite to na drugačiji način.

Ovaj ciklus vas poziva na konstantan pokret i promjene. Ovo je vrijeme uzbuđenja, snalažljivosti i nalete adrenalina, ali i odmaranja, odnosno odmaranja od poznatoga. Očekuje vas putovanje ili neki drugi oblik upoznavanja druge kulture. Ovo je svakako vrijeme za promjene.

Ako se nađete u situaciji u kojoj se osjećate nelagodno, budite jako oprezni. Ovaj ciklus se odvija u brzom tempu i jako je nepredvidiv. Naglašava slobodu, iznenadne i neočekivane situacije, i zloupotrebu moći. Može vas dovesti do ljudi, mjesta i stvari koje su potpuno drugačije, nepoznate, egzotične, neobične i predstavljaju izazov. Stvari se odvijaju izuzetno brzo pa ćete možda postati skloni nezgodama ako se dovoljno ne fokusirate. Mogli biste se izgubiti u nečijoj realnosti ili se naći u situacijama koje biste inače izbjegli.

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Dok ćete promatrati kaos i obmanu u svijetu, obratite pažnju i shvatite da ste odgovorni za vlastitu dobrobit. Bit će vam teško brinuti o nekome drugome ili krenuti naprijed dok god to ne shvatite.

Vibracije u lipnju se bave fizičkim, materijalnim, financijskim i seksualnim aspektima života. Možda ćete trebati razviti dublju zahvalnost prema svom tijelu. Počet ćete gledati sebe na drugačiji način. Počet ćete shvaćati ljepotu moći i slobodne volje, i počet ćete zračiti iznutra prema van.

Samo zapamtite da svi ne mogu ni neće imati isti način razmišljanja. Bilo bi pametno fokusirati se na osobe koje su prijateljski nastrojene prema vama i vašim potrebama. Fokusirajte se na osobe koje su na istoj valnoj duljini.

Nemojte pretjerivati sa stvarima koje potiču osjećaj ugode, ali su zapravo oblici ovisnosti - uključujući hranu, alkohol, izlaske, droge, računalo, televizor ili bilo što drugo što postaje navika bez koje ne možete. Pretjerivanje u bilo čemu ovaj mjesec može donijeti veliki broj problema. Vama trenutno treba zdrav razum. Svaki oblik ovisnosti vam u određenom trenutku počinje oduzimati moć.

Moguće je da će vam samo jedan slučajan susret ili jednostavan razgovor pružiti hrabrost koja vam je trenutno potrebna. Jedina stvar koju sada trebate promijeniti je sumnja u sebe koja se stvorila prethodni mjesec. Ovaj mjesec vas poziva da cijenite ono što već imate i iskoristite to kako biste mogli dobiti ono što želite. Vrijeme je da promijenite nešto u životu. Možda se nećete htjeti maknuti od neke situacije samo zato što ste se na nju navikli. No, sada vas život tjera na to da skupite više hrabrosti, prihvatite promjene i otpustite sve što vam ne odgovara, a istovremeno nastavite samopouzdano prema naprijed.

Jedan od glavnih darova kojeg vam donosi lipanj je profit iz prethodnih grešaka. Prepoznajte ih i prihvatite, shvatite njihove posljedice i prestanite ih ponavljati. Tada ih više neće biti. To će biti vaše iskustvo. Jeste li blizu toga na napravite istu pogrešku? Ovaj put definitivno promijenite pristup.

Najnovije

Najčitanije