Numerološka prognoza za svibanj 2017. godine

Numerološka prognoza za svibanj 2017. godine

Numerološka prognoza za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Nedjelja, 30.04.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Svibanj ističe ekstreme, odnose, rodbinu, pitanja, susjedstvo, zdravlje i iscjeljenje, odgovornost, pravednost, praštanje, balans i mir. Važno je temeljiti svoje odluke na istinskim osjećajima. Instinkti za opstanak su u punoj pripravnosti i mogu uzrokovati iznimno zaštitničke osjećaje prema sebi i voljenima. Morate biti oprezni i izbjeći prebrzo zaključivanje ili pretpostavke.

Događaji vas mogu prisiliti da se usredotočite na obiteljske stvari, one koje volite ili one s kojima ste jako povezani. Ako jako ovisite o nekome ili nečemu, sada ćete shvatiti da se ništa i nitko ne može uzeti zdravo za gotovo. I zato u ovom ciklusu sudjeluje toliko emocija. Može doći do ekstremnih i potpuno neočekivanih situacija.

Prihvatite da svatko živi i razvija se svojim tempom i ne pokušavajte manipulirati i preuzeti kontrolu. Nemojte preuzimati odgovornosti koje nisu vaše. Možda mislite da ste odgovorni za tuđe probleme, ili da su drugi odgovorni za vaše. Možda vjerujete da je vaša odgovornost da svi budu sretni. Možda mislite da uopće nemate odgovornosti. Možda ćete se čak naći u situaciji u kojoj će vas smatrati odgovornima za nešto. Upravo sada vam to može biti teško shvatljivo, ali odgovornost je jasna: morate voditi brigu o sebi jer u protivnom nećete biti u stanju voditi brigu ni o čemu.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

Dok su drugi zauzeti svojim promjenama, možda ćete se naći s novim problem koji trebate riješiti ili ćete se baviti s dubokom emocionalnom dilemom. Procijenite gdje se doista nalazite u odnosu na situaciju. Cijeniti osjećaje i potrebe svih zainteresiranih strana. Učiniti ono što možete, ali potaknite druge da pronađu vlastita rješenja.

Sveznajući ili osuđujući stav je siguran znak da si uskraćujete neke snažne osjećaje kao što su strah, tuga i bijes. Dok ne savladate lekcije ljubavi i odgovornosti, ovaj dio puta može vas povući iz jedne krajnosti u drugu.

Usredotočite se na svoj dom. Ili se zapravo pitate gdje je vaš pravi dom? Kako stara stvarnost završava i počinje se formirati nova, obnovite vjeru u sebe i život. Bez obzira na to koliko se osjećate nemirno, na pravom ste mjestu i u pravo vrijeme za stjecanje iskustva koja su vam potrebna.

Započnite ili proširite projekt koji vam je prirastao srcu. Prestanite suditi iz perspektive u kojoj ste nekada bili. Uvijek ćete biti što god želite i sve dok ne promijenite određeni način na koji se vidite, nećete moći postići istinsko zadovoljstvo. Tada ćete se morati baviti frustracijama a nećete znati zašto.

Dosegli ste potpuno novi početak u životu. Hoćete li s povjerenjem ušetati u novu priču? Hoćete li sada preuzeti veću odgovornost za vlastitu dobrobit i sreću? Hoćete li prihvatiti ovaj novi put ljubavi, ravnoteže i povezanosti? Ako vam se tijekom svibnja putuje po nepoznatim cestama, to je znak da ste stvarno spremni za drugačiji, uzbudljiviji i odgovorniji put prema svijetu. Bez obzira na to koliko je teško ostaviti prošlost , kada to učinite, formirat će se novo i bolje sutra.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije