Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Vrlo je teško predvidjeti kako će nebeska tijela u svibnju djelovati na horoskopske znakove. Kada ga usporedimo s prijašnjim mjesecima, možemo sa sigurnošću reći da je svibanj uistinu nepredvidljiv. Možete se pripremiti na niz uzbudljivih događaja. Sunce i Uran će biti iznimno pozitivni. Vrlo dobro će utjecati na sve predstavnike Zodijaka. Oni su poprilično moćan duo koji će vam osigurati napredak i siguran razvoj. Međutim, podrška zvijezda je nešto prolazno i na nju ne treba uvijek računati. Ostanite fleksibilni i nemojte dopustiti da vas nešto izbaci iz takta. Svibanj će biti najbolji za dinamične osobe koje znaju kako iskoristiti svaku situaciju. Bit će puno teže onima koji su pasivni i nisu naviknuli na težak rad. Uvijek će biti događaja koji mogu narušiti vaš mir i ravnotežu. No, upravo ti događaji su ono što život čine zanimljivijim.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Svaki znak će uz sebe imati jakog nebeskog vođu. Mars će štititi Vodene i Zemljane znakove. On će biti dovoljno jaki i odbit će svaku negativnost i potencijalnu opasnost. Crveni planet će uspjeti svaku situaciju okrenuti u vašu korist. S druge strane, nemojte se previše veseliti unaprijed jer je i dalje sve na vama.

Vatreni znakovi će na svojoj strani imati Veneru koja će biti njihov vjeran saveznik. Ovo je odličan bonus koji će vam omogućiti snalaženje i u najkritičnijim situacijama. Vrlo dobro ćete rješavati konflikte i na diplomatski način uspjeti dobiti sve što želite.

Zračni znakovi mogu računati na podršku Mjeseca. On će tijekom svibnja biti vrlo nestabilan, ali će svejedno dati određene bonuse. Svaki znak će na svojoj strani imati nebeskog zaštitnika koji će mu pomoći u kritičnim situacijama. No, nemojte se zavaravati i misliti da će odraditi sve umjesto vas.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Sve u svemu, svibanj će biti vrlo pozitivno i zanimljivo razdoblje. Neki bi mogli pokušati s otvaranjem vlastitog poduzeća, a drugi će napraviti veliki korak u privatnom i poslovnom životu. Vaš razvoj uvelike ovisi o okolnostima, ali možete utjecati čak i na to utjecati. Zvijezde vam savjetuju da riskirate ako vam se to čini prihvatljivo i profitabilno. Ulozi neće biti visoki i u slučaju gubitka ćete moći ispraviti sve što je pošlo po krivu.

Posebno treba istaknuti položaj Merkura i Plutona. Ova dva planeta bi mogla ozbiljno utjecati na naše planove. Da biste to izbjegli, nemojte biti pasivni. Postavite standarde i krećite se. Originalnost i nepredvidljivost su sada vaši najbolji prijatelji i omogućit će vam pobjedu nad negativnostima i dolazak do cilja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije