Što trebate znati ako volite Raka?

Što trebate znati ako volite Raka?

Što trebate znati ako volite Raka?
  • Objavljeno: Srijeda, 22.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak se veže na duže vrijeme. Njime vlada Mjesec što znači da je jako osjećajan. Ako ste zaljubljeni u ženu Raka, vjerojatno ste to već i sami shvatili.

Rak će biti iznimno vjeran, pažljiv, aktivan i entuzijastičan partner koji se, s vremena na vrijeme, raspadne i poludi oko najmanje sitnice. Donosimo vam savjete koji će vam pomoći u razumijevanju odnosa s Rakom.

Morate voljeti Rakovu nametljivost

Nije li lijepo neprestano se osjećati poželjno? I nije baš, osim ako imate jako puno strpljenja. Rak će htjeti biti s vama cijelo vrijeme. Kada voli, to je očito jer ćete neprestano morati biti u njegovom društvu. Nećete se moći udaljiti ni nekoliko metara. Ako ste tip osobe koja voli ovakvu pažnju, onda ćete imati strpljenja za ovakve stvari.

Saznajte kako zavesti Raka!

Doprinosite njegovom uspjehu

Rak je jako privržen obitelji i partneru. Bez njih nije u stanju ostvariti sve svoje ciljeve i snove. Raku je potrebna emocionalna podrška, stabilnost i sigurnost. Ako volite Raka, onda s vremena na vrijeme pokažite da ste spremni pomoći mu jer sigurno računa na vas.

Morate biti svjesni nemira ispod vanjske ljušture

Rak je kardinalni vodeni znak koji predstavlja dom, obitelj, emocije, a vrlo često i nemir. Taj nemir vrlo vješto skrivaju. Ako volite Raka, morate biti svjesni da je unutar njega ljutnja, strah, ogorčenost i gnjev. Rak će vam pokazati što osjeća, ali na pasivno agresivan način. To znači da vam nikada neće točno reći zašto je nemiran i uznemiren.

Provjerite kako se Rak slaže s ostalim znakovima!

Usvojite osobine Bikova

Bik je idealan partner za Raka, stoga bi bilo dobro da poprimite neke njihove osobine ako želite osvojiti i zadržati srce Raka. Rak je najkomatibilniji s Bikom, Djevicom, Škorpionom i Rakom. Ako volite Raka, proučite koje osobine imaju ovi znakovi i neke od njih usvojite.

Pripremite se na prigovaranje

Ako niste spremni podnijeti neprestana prigovaranja, onda se nemojte upuštati u odnos s Rakom. Ako ste spremni podnijeti kritike i ne shvaćati ih osobno, onda ćete moći održati dugoročan odnos s Rakom.

Nemojte se zamjeriti Raku

Rakovi jesu odani, vjerni i puni ljubavi, ali su jednako nepopustljivi prema svima koji ih izdaju. Rakovi će jako brzo eliminirati izdajnike. Povjerenje im je najvažnije, a jednom kada vam prestanu vjerovati to obično znači kraj odnosa.

Upuštaju se u spolni odnos samo ako se osjećaju sigurno

Rakovima je potrebna duga predigra i s vama će se upustiti u spolni odnos dok god će osjećati emocionalnu sigurnost. Jaka emocionalna povezanost je za Rakove vrlo važna.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Rak je uvijek emotivan

Rak svoje srce nosi na dlanu i svaku odluku donosi vodeći se osjećajima. S vama žele podijeliti sve i uvijek će vam reći sve što su napravili, od onoga što su doručkovali, do onoga što su rekli na sastanku.

Rakovi vole provoditi vrijeme doma

Rak je jako sretan kada vrijeme provodi u domu i sa svojom obitelji. Uvijek će imati svoju dekicu, omiljenu čašu i omiljeni pulover. Rak nije naročito zainteresiran za tulume, ali je povremeno sklon iznenadnim napadima spontane zabave.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije