Horoskop za mjesec kolovoz

Horoskop za mjesec kolovoz

Horoskop za mjesec kolovoz
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Zadnji mjesec ljeta će biti sjajan i jako pozitivan. Kolovoz će za gotovo sve znakove Zodijaka biti nevjerojatno smireno razdoblje. Tijekom cijelog mjeseca ćete osjećati visoku razinu pozitivne energije koja će biti u tolikoj mjeri konstruktivna da će uspjeti neutralizirati većinu negativne energije. Iako je kolovoz mjesec godišnjih odmora, nećete imati previše vremena za opuštanje. Mars i Merkur, naši trenutni glavni protagonisti, će vas čitavo vrijeme pozivati na akciju, naročito na području posla. Upravo je zato bolje godišnji odmor planirati za neko drugo razdoblje. Iako vam, naravno, nitko ne može zabraniti godišnji odmor za vrijeme kolovoza, velika je vjerojatnost da ćete požaliti. Naime, shvatit ćete da su drugi iskoristili jedinstvene prilike i mogućnosti dok ste odmarali i ljenčarili. Trenutno ste puni energije i spremni za borbu. To trebate iskoristiti. Iskoristite podršku Crvenog ratnika i rješavajte sve probleme vezane uz financije i karijeru, ali ne zaboravite na duhovni i emocionalni razvoj.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Možemo reći da, unatoč pozitivnoj energiji, morate biti spremni i na neke vrste prepreka. Na kraju krajeva, bez njih bi život bio dosadan. Venera je sada prilično jaka. Ovaj tvrdoglavi planet će energiju usmjeriti prema poslovnom životu. Situacija će biti zapanjujuća, pomalo opasna i bez sumnje zanimljiva. Budite oprezni i pažljivi prilikom potpisivanja bilo kakvih važnih ugovora. Nemojte odugovlačiti i previše čekati. Nitko vas neće kazniti zbog kašnjenja, ali previše čekanja vas može puno koštati. Vodite računa o svom emocionalnom stanju. Cilj sada treba biti smirenost i sigurnost. Pluton će sada biti slab i neće uzrokovati velike probleme. Možete očekivati sitne poteškoće, malo svađe i tjeskobe. Iako će svi problemi biti mali, riješite ih odmah.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kada govorimo o nebeskim vođama, na prvom mjestu će biti Vodeni znakovi. Na svojoj strani će imati Mjesec, što im donosi nevjerojatno veliki bonus. Drugo mjesto će pripasti Vatrenim znakovima koji će biti pod zaštitom Urana. Ovaj pomalo nejasan planet je vrlo često u stanju donijeti iznimno dobre i pozitivne situacije i događaje. Zračni znakovi će na svojoj strani imati Merkur koji će energiju usmjeravati prema svim znakovima Zodijaka. To znači da Zračni elementi neće osjećati naročito veliku pomoć. Saturn će tijekom cijelog mjeseca štititi Zemljane znakove. Saturn je moćan i nepokolebljiv. Teško je predvidjeti što će ovaj planet točno napraviti. Možete biti sigurni da će donijeti nekoliko pozitivnih aspekata. Sve u svemu, kolovoz će biti vrlo pozitivno i uspješno razdoblje za sve znakove Zodijaka.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije