Tjedni horoskop od 23. do 30. 5. 2016.

Tjedni horoskop od 23. do 30. 5. 2016.

Tjedni horoskop od 23. do 30. 5. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Nekome početak, nekome kraj

Venera stiže u Blizance, kozmička koketa mijenja se iz senzualno stabilne u komunikativnu. Prestajemo biti spori i mjesečariti, na jastuku će se voditi dugi razgovori. Ona traži inteligentnog partnera, a kako ima nezgodan klinč s Marsom u Strijelcu, ovaj inteligentni, ali ne baš veseli jednorog može donijeti početak jedne nove ljubavi (Mars u Strijelcu, naime, malo revidira prošle radnje, a i sprema se vratiti u Škorpiona).

Tjedan nudi i novi početak i kraj ljubavi, ne nužno istodobno, meni je šaren - nekome jedno nekome drugo.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Povoljno za financije i posao, ali...

Merkur više nije retrogradan, sad je stacionaran i malo ošamućen, srećom je retrogradnost Merkura ovaj puta bila u Biku pa nas nije pretjerano uznemiravao kao što to Merkur zna. I ova promjena njegova kretanja događa se u stabilnom trigonu s Plutonom i Jupiterom - ta energija održavat će se cijelog tjedna, vrlo povoljno kada su financije i posao u pitanju (ali molim, imajte na umu Saturn kvadrat Neptun - fantaziranje ograničeno, te retrogradni Mars - raditi na starom, za novo još nije vrijeme).

Blizanci donose novu uvijek živahnu i radosnu energiju, nove informacije, nova saznanja. Vjerojatno smo se već uzmuvali, a i još ćemo više. Bit će nas svagdje, imat ćemo reći štošta. Željet ćemo znati, naučiti, vidjeti i dodirnuti. Znatiželje puno nebo, a mi svi nemirni ili uznemireni.

Analiza - paraliza, ne analizirajte previše!

Kvadrat Jupitera i Saturna egzaktan je ovaj tjedan, ne dopustite da strah kao korov raste oko vas, polegnite taj korov da vidite da ima perspektive i da vas život podržava. Kaže se inače "analiza - paraliza". Analiza (Jupiter u Djevici) - paraliza analize (Saturn), rješenje je u Merkuru. Čvrste, stabilne, utemeljene, prizemljene misli i odluke, bez fantaziranja, i nema straha od ishoda.

Tjedan je pun promjena, pa donosi pred kraj i povratak Marsa u znak Škorpiona. Mars se vraća do 23 stupnja Škorpiona pa svi oni koji imaju osobne planete na 23 stupnja Škorpiona rješavat će stare priče iz ožujka ili čak od prošlog ljeta, kada se Saturn prije ulaska u Strijelca vratio nakratko do ove pozicije. Teme su osobne, kao i naše zvjezdane konstelacije, priča će za svakog biti drukčija, kao i uvijek. Strasti će uzavreti, neki će reći "konačno".

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Mjesec u Ribama za kraj

Kraj tjedna s Mjesecom u Ribama te ni manje ni više nego 7 značajnih aspekata s ostalim planetima nudi dva scenarija - ili isključujete telefon i skrijete se u krevet, nakratko nestajete s radara ili, kako Mjesec u Ribama uvijek donosi dodatnu energiju potpomažući emocije u bilo kojoj situaciji, izlazite iskoristite njegov utjecaj i dobro se zabavljate (pazite s alkoholom i pretjerivanjem).

Vitashop

Najnovije

Najčitanije