Tjedni horoskop od 3. do 10. listopada 2016.

Tjedni horoskop od 3. do 10. listopada 2016.

Tjedni horoskop od 3. do 10. listopada 2016.
  • Objavljeno: Utorak, 04.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ljubav odvrnuta do daske

Pred nama je tjedan kada je čežnja čudna i moćna, pa ako želite odvrnuti do kraja svoj trenutni odnos ili započeti nešto novo, postoje snažni preduvjeti za to. Ako ste od onih kojima su draži mirni i stabilni odnosi... onda razmislite o zatvaranju u karantenu ili se pravite da imate gripu i da je moguća zaraza čak i telefonom.

Venera je u trigonu s Neptunom bila točno ovaj vikend, ali ima utjecaj prva dva, tri dana ovog tjedna. Taj aspekt djeluje tako da nam se slatko vrti u glavi i sve izgleda bolje nego što jest. Ako ste od takvih slatkih scenarija, imate još nekoliko dana iskoristiti situaciju, taman do srijede. Svakako prije srijede.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Poziv na avanturu

U srijedu se slaže aspekt koji možemo nazvati "divlji u srcu". Srijeda je rođena za kršenje pravila. Venera sekstil Pluton će sve one slatke romantične čežnje oplemeniti dodatnom snagom i dubinom, ako ne i malim ludilom. Ono kada imate tako snažnu želju za nečim da jednostavno ne možete prestati razmišljati dok to ne dobijete? To bi bilo na tragu ovog aspekta. No moguće je da se odlučite i za prvo sljedeće što će stvoriti sličan osjećaj, pa nađete nekog novog za opsesiju.

U srijedu je također i kvadrat Marsa i Jupitera koji pojačava seksualni naboj, ali i impulzivost. Još kada im se pridruži Mjesec u Strijelcu, to je dodatni poziv na avanturu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Opet znamo reći što osjećamo

Krajem radnog tjedna Merkur ulazi u Vagu i to je važno zbog dva razloga. Jedan od njih je da smo završili s Merkurovim mamurlukom, a drugi je da će sada ipak biti lakše izraziti svoje osjećaje riječima. Napišite ljubavno pismo i neumorno kao na glumačkim vježbama trenirajte dobar verbalni ulet. Ne možete pogriješiti jer čak i da nije idealan, Merkur u Vagi je šarmantan i to će biti dovoljno.

Mjesec u Jarcu koji nas čeka koncem tjedna nema reputaciju dežurnog romantičara, ali svakako traži emocionalnu sigurnost. Nemojte se bojati prikazati sebe kao dobru investiciju, svakako za vas postoji i dobar kupac. Mjesec u konjunkciji s Plutonom pridonijet će dubini osjećaja, a kako su Mars i Venera na snazi, šanse su na strani ljubavi.

U nedjelju je... Mjesec bez aspekata pa je i prognoza za nedjelju bez riječi.

Jupiter je u Vagi i tako će biti sljedećih godinu dana, bavit ćemo se odnosima. Ovotjedna prognoza izmiče pred poslovnim savjetima, nauživali smo se Djevice i njenih analiza, dajmo malo šansu i ljubavi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije