Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine
  • Objavljeno: Utorak, 31.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depoistphotos

Kategorija: Horoskop

Rak

Ljubav

Zadnja trećina godine je daleko bogatija romantičnim mogućnostima. Način na koji reagirate na ljubav i partnerstva ovisit će o fazi u kojoj se nalazi Mjesec.

Lijepa planeta Venera osvježit će vaše romantično područje od 10. rujna do 5. listopada, a ovo će biti lijepo vrijeme za druženje s nekime tko je ljubav vašeg života. Planet ljubavi može vam omogućiti da vidite svog ljubavnika kroz ružičaste naočale i često ne možete vidjeti njihove mane. Ako ste sami, ljubav može prolaziti pokraj vas. Možda je to netko iz vaše okoline koga do sada niste primijetili.

Sunce osvjetljava vaš ljubavni život od 23. listopada do 23. studenog, a to vam donosi ljubav. Osjećate se dobro i atraktivno. Vrijeme je da izađete sa sretnom i zabavnom osobom. Kada tražite romantiku morate izgledati sretno i toplo, a ne mrzovoljno i ogorčeno.

Kraj godine bit će dobar za romantiku, a od 3. prosinca do Nove godine vjerojatno ćete biti zaljubljeni. To ne znači da će to biti ista osoba s kojom ste započeli godinu. Možda će se, u zadnji čas, pojaviti netko novi. Život će biti dobar i bit ćete sretni zajedno.

Ove godine je Saturn u potpunosti prisutan u vašoj bračnoj zoni. Osjećat ćete potrebu za vjenčanjem ili barem za ozbiljnijim odnosom ili stabilnošću. To bi moglo biti brak iz korisnosti i možda ne postoje tradicionalni oblici ljubavi poput ruža i cvijeća, ali će vam taj odnos odgovarati. Zanemarite komentare okoline. Budite jaki i izdržite.

Pluton je snažno smješten u vašem području odnosa i nastavlja temu moći u odnosima. Možda ste imali koristi kada ste se vjenčali s moćnom osobom ili ste otkrili da u braku postoji igra moći. S druge strane, mogli biste ucijeniti partnera da ostane s vama. Povucite se i sagledajte što se događa. Uklonite svaki pritisak i pustite partnera ako želi otići. Ove godine dajte ljubavi slobodu.

Stvari postaju teže i postoje problemi koji se pojavljuju u vašem ljubavnom životu i odnosu. Moćni Pluton nadgleda vaše romantično područje i pokazuje gdje ljubav počinje kroz koketiranje i geste. Saturn vlada vašom zonom ozbiljnih odnosa. Ove godine će se puno toga događati u ozbiljnim odnosima.

Kada bilo koji od ova dva planeta mijenja smjer, javljaju se izazovi u odnosima. Oko 1. listopada pojavit će se stvari i ljudi iz prošlosti. Saznajte kako prihvatiti ili zanemariti ono što je prošlo i zajedno gledajte u bolju budućnost.

Posao

Moći ćete puno toga ostvariti, čak i više nego što ste mogli zamisliti. Nećete biti zadovoljni s tim. Upravo će vas to nezadovoljstvo gurnuti prema visinama. Rakovi nisu perfekcionisti i to je razlog zašto ćete jednog dana stati. Shvatit ćete da ste dobili ono što ste htjeli. Rakovi koji rade za sebe se moraju pobrinuti za sigurnost posla. Bilo bi poželjnije povjeriti se drugima. Ako znate što želite, onda idite po to. Ako niste sigurni, radije ostanite tamo gdje jeste. Morate nešto poduzeti ako želite napredovati.

Ne biste si smjeli dopustiti ogromne izdatke jer se jednostavno neće isplatiti. Ako želite uložiti veliku svotu u vlastiti ili tuđi posao, razmislite još jednom. Svakako pokušavajte preuzeti kontrolu nad situacijom. Čak i ako ništa ne uspije, dobit ćete važna iskustva i nove lekcije. Na taj način ćete se predstaviti, skrenuti pažnju na sebe, a to će imati pozitivan učinak na vašu karijeru. Samo nemojte ići predaleko jer ne biste trebali izgubiti kontrolu nad sobom.

Financije

Bit ćete izuzetno nezadovoljni svojim financijskim položajem. I najvažnije, za to ćete kriviti sve osim sebe. Niste uvijek krivi za ono što se događa. Međutim, u ovom slučaju će biti ključno nešto sasvim drugačije. Sve se može odviti znatno bolje nego što ste se mogli očekivati. Ovo je sasvim iznenađujuće jer se Rak definitivno ne može nazvati rasipnim znakom.

Promijenit ćete mnoge stvari u životu. Morate biti pažljivi, pogotovo ako očekujete zaista radikalne promjene. Promjena posla neće dovesti do poteškoća. Znat ćete što radite, pa će takav prijelaz zapravo koristiti vašim financijama. Ako se odlučite za preseljenje ili napravite sudbonosni korak, rezultat bi mogao bi biti vrlo loš. Ne govorimo o očitim ili prirodnim gubicima, već o činjenici da biste se mogli pogubiti i početi raditi pogreške. Da biste to izbjegli, kontrolirajte se. Oduzmite svoju prirodnu suosjećajnost i usredotočite se na stvarne stvari. Ako se obratite prijateljima za pomoć, sve bi moglo ići mnogo bolje i bezbolnije.

Zdravlje

Posebnu pažnju trebate posvetiti svom životnom stilu. To znači da bi sportske aktivnosti mogle značajno ojačati vaše zdravlje. Počnite vježbati ujutro i svake večeri.

Ne zaboravite da tijelo ponekad zaista treba odmor. Bilo bi dobro kada biste si mogli priuštiti duži odmor. Naravno, mnogi od vas će odmah reći da to jednostavno nije moguće. Svi vaši napori da ostanete zdravi će pasti u vodu ako nećete dovoljno odmarati. Napokon ćete se moći riješiti viška kilograma i izgledati onako kako ste oduvijek željeli.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije