Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine
  • Objavljeno: Utorak, 31.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depoistphotos

Kategorija: Horoskop

Jarac

Ljubav

Uživat ćete u izlascima i tražit ćete nekoga za ljubav. Nećete žuriti i na kraju biste mogli godinama čekati prije nego što povučete ozbiljan potez. Nema pritiska da pronađete ljubav jer će se to jedan dan jednostavno dogoditi. Izlazite s ljudima s kojima se dobro osjećate. Ako ste u vezi, ljubav će biti stabilna do svibnja kada može doći do potresa.

Venera vlada vašim područjem za upoznavanje i ove godine će kao i obično donijeti ljubav, ali sada je u pitanju druga energija koja će vas potaknuti da potražite nekoga. Retrogradno kretanje Venere će biti vrijeme za ponovno procjenjivanje ljubavnog života. Ako ste sami i upoznajte nekoga u ovom trenutku, pričekajte dok Venera ne krene naprijed. Ako ste u braku, ponovno se mogu pojaviti stari problemi. I ovo će proći. Suočite se sa svime i krenite naprijed.

Venera je retrogradna od 5. listopada do 16. studenog i sada nije dobro vrijeme za ulazak u brak ili vezu. Dobro sagledajte odnose u kojima se nalazite. Možda je dobra odluka dopustiti da se ljubavi završi kako bi vaše srce moglo krenuti dalje.

Posao

Možete očekivati ​​povećane financijske troškove, ali to ne mora imati nikakav utjecaj na karijeru.

Djelujte brzo i pravovremeno, rješavajte financijske probleme a na poslu nemojte brinuti. Na poslu morate raditi.

Ako imate priliku, preuzmite na sebe više obaveza. Jarčevi koji imaju svoje poslovanje, ne bi trebali žuriti.

Nemojte se pouzdati u ljude kojima ne vjerujete.

Financije

Žene mogu očekivati ​​povećanje troškova. To može biti povezano s prinovom ili s nekim izvanrednim situacijama (ne brinite, ništa kritično). Djeca također mogu zahtijevati dodatne financijske izdatke. To bi moglo biti za školu ili fakultet. Ako odlučite biti okrutni i poručite djeci da se sama snađu, svijet će odgovoriti na vašu okrutnost sa snažnim i neočekivanim udarcem na vaš novčanik.

Planirajte odmor krajem godine. U jesen ćete biti financijski jači i imat ćete stabilnost koju želite. Trebate samo poslušati savjete zvijezda.

Zdravlje

Možete očekivati ​​eskalaciju kroničnih problema. Gastrointestinalni trakt, srce i zglobovi bit će izloženi riziku. Ako povremeno imate takve probleme, sada trebate osobito dobro paziti na sebe. Ipak, ne biste se trebali bojati. Zvijezde ne predviđaju značajne probleme. Veća je vjerojatnost da će imati ​​manje poteškoće.

Ako imate priliku za preventivno liječenje neke bolesti kojoj ste skloni (čak i samo potencijalno), učinite to! U protivnom, oko sredine godine i kasnije nećete moći ići na godišnji odmor zbog svojih problema. I trebate odmor. Vaša emocionalna stabilnost bit će ključ za izbjegavanje zdravstvenih problema u budućnosti.

Obiteljski problemi bi mogli biti razlog za zdravstvene probleme. Upravo zbog toga ne smijete ništa prepustiti slučaju. Rješavajte probleme što je brže moguće i ne nemojte na agresiju reagirati agresijom jer bi to bilo stvarno loše. Prije svega, stvorite odgovarajuću atmosferu kod kuće. Drugo, idite na godišnji odmor. Najbolje bi bilo da odete negdje u planine.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije