Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine
  • Objavljeno: Utorak, 31.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depoistphotos

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Ljubav

Strijelci brzo pronalaze partnere i rado pitaju ljude da se nađu s njima. Mogu se zavarati i pomisliti da su to prijateljska druženja. Svatko s kim se nađete će vas vjerojatno promatrati kao potencijalnog partnera pa se nemojte zavaravati. Suočite se s tim da ste privlačni mnogima a i oni vama.

Uran će dati posljednji poticaj za promjenu a potom će se vratiti kasnije tijekom godine. Ovo počinje u svibnju i završava studenom, i lakše ćete se nositi s ljubavnim životom. Možda će se netko vratiti u vaš život i ponovno vam postati važan.

Strijelci vole prepustiti vodstvo partneru koji ih voli. Znat ćete kojim putem krenuti kada se prepustite.

Ove godine vladajući planet Jupiter će po prvi put u dvanaest godina stići kući u Strijelca i to će biti početak dobre faze. Optimizam i poticaj koji ćete primiti prožimat će vaš život i učinit će sve odnose boljima.

Merkur ima mnogo toga za reći o vašem braku i ozbiljnoj vezi. Slijede još 2 retrogradna razdoblja: između 26. srpnja i 19. kolovoza i od 17. studenog do 6. prosinca 2018. godine.

Ta razdoblja iskoristite da procijenite svoje odnose s drugima. Retrogradno kretanje Merkura je razdoblje usporavanja i ponovnog procjenjivanja. Mnogi brakovi jačaju i rastu kroz samoispitivanje.

Posao

Mogli biste se odlučiti za novi smjer u karijeri ili će vaša poduzeća postići značajan napredak. Morat ćete biti spremni na činjenicu da se neće sve riješiti na vrijeme. Za vas je ovo godina uspona i padova. Padovi bi mogli značiti samo privremeno zaustavljanje, ne i nešto kritično. Naoružajte se strpljenjem i željom za radom. Posve je moguće da ćete morati započinjati isti projekt nekoliko puta. Ako želite dobiti istaknutu poziciju, morat ćete to učiniti. S druge strane, ovo razdoblje neće biti sve dosadno. Više ćete pobjeđivati nego što ćete gubiti, a vaše pobjede čak mogu biti epske. U tom smislu, najvažnije je ukloniti aspekt sebičnosti, budući da narcizam lako može uništiti sve vaše planove. Saberite se i budite skromniji.

Nemojte previše trošiti. U određenim trenucima, morat ćete uložiti sredstva u nove projekte. Nemojte zanemariti pomoć kolega ako se potreba za tim pojavi. U svakom slučaju, bilo bi bolje da sada radite kao tim jer to će vam dati prednosti koje bi mogle postati izuzetno važne ako ne sada, onda u budućnosti. Ljudi kojima možete vjerovati zaslužuju posebnu pozornost. Pomognite drugima da krenu naprijed a oni će vam sigurno pomoći u određenom trenutku. Istodobno, ne biste trebali biti previše štedljivi. Upravo sada, sredina bi bila idealna strategija za vas: umjerena potrošnja i štednja. Važno je kretati se unaprijed određenom putanjom. Ne dopustite manje uspješnim ljudima da vas odvraćaju ili utječu na vašu odluku.

Financije

Uspjesi u poslu i financijski bonusi bit će isprepleteni s razdobljima depresije i potpunim nedostatkom motivacije. Naravno, sve će to utjecati na vašu sposobnost rada. Prvi savjet vaših nebeskih pokrovitelja je: nemojte sumnjati i pretjerivati. Pogotovo jer će, u većini slučajeva, to biti ideje koje nemaju osnovu u stvarnosti. Sredinom godine i kasnije, mogli biste razviti deluzije koje će dovesti do financijske propasti. Iako to neće biti tako strašno da će izazvati suze, morat ćete se odreći mnogih stvari koje želite. Obratite pažnju na svoje želje.

Apsolutno si ne možete dopustiti sumanuto trošenje novca. Noćni klubovi, zabava s prijateljima, kvalitetan odmor… Sve to je dobro, naravno, ali ne sada. Opustite se na drugačiji način! Na primjer, otputujte u prirodu, opustite se uz logorsku vatru na obali jezera. Ako vam to čini čudno, Merkur pokazuje da imate ozbiljnih problema s percepcijom. To bi moglo biti zbog pretjeranog umora na poslu.

Moglo bi biti niz preduvjeta ali ih nećete shvatiti bez pažljive analize. Moći ćete se odmaknuti od svega, uštedjeti novac i puno toga naučiti. Sada biste trebali izbjeći pokretanje vlastitog posla. Pogotovo s prijateljima. Previše vanjskih čimbenika radi protiv vas. Jednostavno nećete moći postići željene ciljeve i bit ćete razočarani. Najbolje bi bilo držati se sredine – raditi iz užitka a u slobodno vrijeme raditi nešto drugo, po mogućnosti nešto kreativno.

Zdravlje

Neće se suočiti s problemima ako izbjegnete dvije stvari: pretjeran rad i pretjerane emocionalne reakcije. Sve bi trebalo biti u razumnim granicama. Dobar odmor vam neće naškoditi, dok će prekovremeni rad biti izvor problema u obitelji, braku i zdravlju. Rezultat će biti slabost koja će vrlo brzo postati niz kroničnih bolesti s kojima ćete se izuzetno teško boriti. Merkur je na vašoj strani, a to znači da ćete primjenom osnovnih pravila osobne sigurnosti sve ovo moći izbjeći. Morate paziti na oštre predmete koji mogu prouzročiti ozljede.

Drugi dio godine će biti mnogo smireniji od prvog, i opet će donijeti određene prilagodbe. Nitko vjerojatno neće namjerno stvoriti situaciju koja može biti rizik za zdravlje. Međutim, okolnosti neće uvijek biti na vašoj strani pa bi vam bilo bolje izbjegavati izlazak na hladnoću bez prikladne odjeće. Lagani povjetarac lako bi mogao biti dovoljan za pad imuniteta, mada ove godine nećete imati problema. Zato pažljivo brinite o sebi kako ne biste postali izvor potencijalne opasnosti za zdravlje. Nažalost, definitivno ćete se suočiti sa situacijama u kojima će se netko iz vašeg kućanstva razboljeti. Tijekom tog perioda najbolje je ostati daleko od kuće. Srećom, ovo razdoblje neće dugo trajati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije