Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine
  • Objavljeno: Utorak, 31.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depoistphotos

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Ljubav

Možete puno razgovarati o izlascima i odgovarati se od romantike. Slušajte osobu s kojom ste izašli i vaša večer će duže potrajati. Pazite na izlaske koji će se odigrati kada Merkur bude retrogradan jer će vam tada biti teže. Skupite hrabrost i pozovite van nekoga tko vam se već neko vrijeme sviđa.

Do 8. studenog vaš će ljubavni život dobiti poticaj kada se Jupiter pridruži zabavi. Očekujte romantične avanture. Ovo će zabavno razdoblje trajati do 2019. godine i idealno je vrijeme za sve koji traže ljubav. Ako ste u braku, onda će ova energija donijeti uzbuđenje i mogućnosti za jačanje ljubavi.

Iskrenost je za vas najvažnija. Čak je i ružna istina bolja od laži. U brak ćete ući iz ljubavi kada pronađete pravog partnera.

Od 23. srpnja do 24. kolovoza u fokusu je vaš brak ili partnerstvo. Provedite vrijeme zajedno i stvorite lijepu povezanost.

Pomrčina Sunca u vašoj zoni partnerstva 11. kolovoza je siguran znak da možete ponovno razmišljati o ljubavi. Ovaj poseban dan je početak nečeg izuzetnog. Ta će osoba trebati vašu pozornost i vi ćete ju rado dati. Obratite pažnju i uskoro ćete naći osobu s kojom ćete dijeliti život. Ovo je pozitivna energija koja će trajati oko šest mjeseci.

11. kolovoza imat ćete dojam da su se nad vašu ljubav nadvili tamni oblaci. Ti trenuci vjerojatno neće dugo trajati ali mogu signalizirati početak napetog razdoblja u braku ili drugim odnosima. Ne možete biti zaljubljeni cijelo vrijeme i postoje dani koji su bolji za ljubav od drugih. Prihvatite te dane u tišini i ne planirate velike romantične događaje.

Izbjegavajte ulaženje u rasprave između 26. srpnja do 19. kolovoza i između 17. studenog i 2. prosinca 2018. Nemojte potpisivati ​​ugovore ni ulaziti u brak. Nemojte ni potpisivati razvod. Pričekajte da prođu ovi izazovni trenuci. Kada se raščisti konfuzija u glavi, vidjet ćete izlaz.

Nemojte se obvezati, zaposliti se ili vjenčati između 5. listopada i 16. studenog jer su to loši dani za početke.

Posao

Definitivno ćete moći ostvariti svoje ambicije. Znate raditi i dobiti ono što želite fokusiranim i upornim radom. Ovo je izvrsna kvaliteta koja će vam uvijek dobro doći. Ne morate previše raditi jer ćete umjesto nove pozicije dobiti živčani slom. Zapamtite da niste svemoćni. To znači da, kada imate izbor, stvarno trebate nešto odabrati jer ne možete trčati za dvije stvari istovremeno. Usredotočite se na područje koje vam se čini najvažnije.

U određenim razdobljima godine morat ćete dodatno pripaziti na novac. Prvo, to neće trajati dugo. I drugo, ova lekcija vam je zbilja potrebna. Nećete to odmah razumjeti. Ponekad je jednostavnije i pravilnije samo raditi oslanjajući se na vlastite instinkte ili znanja. Ne biste se trebali bojati napretka i poteškoća.

Ovo će biti odlično vrijeme za one koji su spremni krenuti naprijed, bez obzira na sve. Prošlo je vrijeme za eksperimente.

Sada imate stabilnost i povjerenje u vlastite sposobnosti. Morate biti spremni na sve.

Financije

Razmislite o činjenici da nitko neće imati koristi od vaše patnje. Nećete moći raditi svoj posao i izgubit ćete novac. To se odnosi na Vodenjake koji vode posao jer si apsolutno ne mogu priuštiti ostavljanje stvari bez nadzora. Kada najgore prođe, možete otići na pravi odmor. Strategija je u svemu vrlo važna. Neki muški Vodenjaci će potrošiti dosta novca na nekoga koga vole. Ne brinite, nećete požaliti.

Zdravlje

Nijedna životna nesigurnost vas neće izbaciti iz ravnoteže. Naravno, uvijek postoje oni koji se vole poigravati svojim zdravljem. Mogli biste riskirati, neprestano testirati snage, pogoršati kronične probleme, izazvati nove ozljede koja će zauzvrat dovesti do dugotrajnih bolesti. Naravno, to je sve samo jedna od mogućnosti. Možete raditi dan i noć, i značajno poboljšati svoju financijsku situaciju. Međutim, to može dovesti do pogoršanja kroničnog gastritisa koji se lako može pretvoriti u čir.

Neke od vas će mučiti nesanica. Pojavit će se vrlo spontano, a na prvi pogled za nju neće biti razloga. Ako uspijete usporiti i razmisliti, vidjet ćete da postoji razlog. Ove godine šetnje mogu postati lijek. Idite u prirodu i dopustite joj da vas liječi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije