Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine
  • Objavljeno: Utorak, 31.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depoistphotos

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Ljubav

Romantičnim životom Škorpiona vlada mistični planet Neptun. To pokazuje da očekujete ruže i čokoladu, a planetarna kretanja moraju odgovarati iluziji ili ćete se brzo razbiti. Ako zateknete partnera u otrcanoj odjeći i s neurednom kosom, to je za vas samo poziv na brzo hlađenje. Poštujte činjenicu da i partner ima pravo na loš dan.

Uran pokreće snažnu energiju slobode i ovo nije dobro vrijeme za posesivne odnose. Najbolji način za rješavanje ove zavrzlame je da se opustite i prestanete ograničavati partnera. Svatko od vas ima pravo na vrijeme za sebe i u tome nema ništa loše.

Tjedan dana prije i poslije 7. kolovoza vodite računa o odnosima jer mogu neočekivano krenuti nizbrdo. Možete se naći u novoj vezi i odjednom će se stvari događati suprotno od onoga što želite. Do 6. studenog se stvari malo smiruju. Shvatite ćete da su izazovi tu da vas testiraju.

Imat ćete mali predah od uzbuđenja. To može biti zbog toga što se jedan od partnera odlučio odmaknuti. Ovaj pomak nastavit će se kasnije dok se Uran ponovno pomiče naprijed 2019. godine.

Vaša romantična strana će biti potisnuta oko 25. studenoga kada će se Neptun zaustaviti. U ovom trenutku možete biti zadovoljni jer će se stvari usporiti. Budite manje zauzeti i uživajte u ugodnom ritmu života.

Kao i svi ostali znakovi, izbjegavajte vjenčanja kada je Venera retrogradna između 5. listopada i 16. studenog.

Posao

Držite oči dobro otvorene i ne oslanjajte se na prečace. Morati ćete igrati u timu i morati ćete igrati vrlo vješto. To će vam omogućiti napredovanje. Surađivat ćete s ljudima kojima vjerujete i dijelit ćete pobjede. Ovo će biti odlično vrijeme za testiranje kolega i odnosa s njima. Mnoge stvari će izaći na površinu. Neke od njih su ugodne a neke će biti izrazito neugodne. Sve je u redu, važno je postići željene rezultate.

Sredina i druga polovica 2018. godine bit će puno mirnije vrijeme ako se usredotočite na posao. To znači da se osnove trebaju razvijati u prvoj polovici godine. Kasnije će biti teško posvetiti se temeljnim pitanjima. Ako vodite vlastiti posao, budite kreativni. Pričekajte pravi trenutak i uložite trud u postizanje realnog rezultata. Traže se specifična, brza i precizna rješenja. Na taj ćete način dobiti priliku za daljnji razvoj.

Financije

Smanjite pretjerane nalete velikodušnosti. Drugim riječima, onemogućite pristup novčaniku. Ne samo sebi već i drugima. Izbjegnite posuđivanje novca. Ako trošite sredstva na odgovarajući način, uštedjet ćete ogromna sredstva koja ćete uložiti u kreativne ideje. Nemojte se fokusirati samo na jedan posao. Kreativnost mora ići ruku pod ruku s vašim prodajnim sposobnostima, a tada ćete moći postići odlične rezultate. Sredinom godine se možete naći u teškoj poziciji. Ako se to dogodi, možete biti sigurni da će vam voljeni pomoći. Nemojte zloupotrijebiti njihovo povjerenje.

Zdravlje

Škorpioni mrze odlaziti liječniku ali nećete imati drugog izbora. Nemojte se bojati, neće biti ništa strašno. Kronične bolesti mogu samo malo eskalirati. Čak i ako se možete nositi s grloboljom, kada se pojave potencijalno ozbiljni problemi sa zubima bilo bi bolje da ih ne liječite sami. Otiđite stomatologu jer u ovoj fazi problemi neće biti tako značajni. Mogu se brzo riješiti uz minimalnu nelagodu. Bavite se sobom i svojim emocijama jer će vas organizam izdati onda kada vam to najmanje treba.

Može očekivati ​​još jedno iznenađenje. Ako do sada niste prakticirali siguran seks, sreća stvarno neće biti na vašoj strani. Drugim riječima, nikada, ni pod kojim okolnostima ne možete zaboraviti poduzeti mjere zaštite, inače ćete si stvoriti nepotrebne probleme. Ove godine mnogi očekuju prinovu. Ne biste se trebali bojati problema, trudnoća će ići dobro, bez ikakvih komplikacija.

Merkur ima jednostavan savjet za vas: nemojte biti kakvi inače jeste, budite bolji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije