Veliki tjedni horoskop: Ribe će se zaljubiti u osobu s kojom imaju vezu bez obaveza, a Škorpion će dobiti primamljivu ponudu

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se zaljubiti u osobu s kojom imaju vezu bez obaveza, a Škorpion će dobiti primamljivu ponudu

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se zaljubiti u osobu s kojom imaju vezu bez obaveza, a Škorpion će dobiti primamljivu ponudu
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.08.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

Iskoristite priliku i pristupite predviđanju za vaš horoskopski znak te detaljno otkrijte što vas očekuje u svakom ključnom aspektu vašeg života ovaj tjedan. Konzultirajući ova predviđanja, možete dobiti vrijedne informacije o ljubavi, poslu, novcu i zdravlju.

Ovan

Dolaze promjene u vašem poslovnom životu. Super je što tražite nove prilike jer ćete dobiti poziv razgovor u budućnosti. Dobro se pripremite, budite sigurni u svoje sposobnosti i pokažite najbolje što možete tijekom selekcijskog procesa. Uz ustrajnost i odlučnost, moći ćete postići svoje ciljeve u karijeri i pronaći posao koji odgovara vašim željama. Što se tiče tog poslovnog prijedloga, pažljivo ga procijenite.

Bik

U vašem će se životu pojaviti neka neočekivana situacija. Ponekad nas život iznenadi neočekivanim obratima koji mogu donijeti nove prilike i iskustva. Budite otvorenog uma i budite spremni prilagoditi se svemu što vam se nađe na putu. S osobne strane, važno je da budete prisutni i podržavate svog prijatelja koji ima zdravstvenih problema. Svoju podršku možete pokazati putem telefonskih poziva ili bilo kojeg drugog oblika komunikacije.

Blizanci

Vjerojatno imate problema u svom radnom okruženju. Međutim, važno je imati na umu da pretjerano nepovjerenje može utjecati na vaše odnose s drugima. Pokušajte ostati smireni i izbjegavajte ishitrene zaključke. Umjesto da pretpostavljate najgore, pokušajte otvoreno i iskreno komunicirati sa svojim suradnicima, kako s onima na višim, tako i s onima na nižim pozicijama od vaše. Empatija i međusobno razumijevanje su ključni.

Rak

Doživjeli ste konflikt s nekim od nadređenih na poslu. To je možda izazvalo obeshrabrenje i frustraciju u vašem radnom okruženju. Ipak, ohrabrujuće je znati da ćete u sljedećih nekoliko dana možda imati priliku surađivati na novom projektu i pomiriti se sa svojim šefom. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da izgladite stvari i riješite sukob koji je nastao između vas. Budite otvorenog uma i razmislite o zajedničkoj suradnji.

Lav

Izvrsno je što ste usredotočeni na održavanje pozitivnog stava. Ovaj način razmišljanja će vam pomoći da se s većom odlučnošću suočite s nepovoljnim okolnostima. Vaša organizirana narav će vam pomoći da uspostavite raspored koji će vam omogućiti da obavite sve aktivnosti koje želite. Čak i one za koje prije niste imali vremena. Osim radnih obaveza, na popis aktivnosti koje potiču vaše fizičko i emocionalno blagostanje uključite i aktivnosti poput joge ili istezanja.

Djevica

Na poslu vas čeka uzbudljivo iznenađenje. Suradnja na projektu s nekim s kim niste puno komunicirali ranije može izazvati početno nepovjerenje. Međutim, važno je uzeti u obzir da ta osoba ima dobre namjere i traži obostrano korisna rješenja temeljena na vašim vještinama. Prije nego što tu suradnju odbacite zbog neutemeljenih sumnji, odvojite dovoljno vremena da analizirate koliko vas taj projekt zaista zanima.

Vaga

Ovaj tjedan je pun prilika da izrazite svoju kreativnost na poslu. Vaša sposobnost prenošenja emocija i ideja bit će izvanredna, što će vam dobro služiti i sada i u budućnosti. Međutim, kada je u pitanju prepoznavanje vaših zasluga, možete naići na određeni otpor u svojoj okolini. Umjesto da pokušavate nametnuti svoje ideje i ukuse, upotrijebite svoje vještine uvjeravanja, jer ćete tako postići bolje rezultate. Izbjegavajte sukobe.

Škorpion

Ovaj ćete tjedan dobiti Mjesečev poticaj koji će vam dati snagu potrebnu da se suočite s teškim situacijama i prevladate ih. Osim toga, naći ćete se u vremenu velikih promjena u svom životu, a ova lunarna energija će vam pomoći da im se uspješno prilagodite. Ako ćete morati donijeti neke važne odluke, vjerujte vlastitoj prosudbi jer će ona u ovoj situaciji biti najtočnija. Razmislite o prijedlogu koji ste dobili za napredovanje u karijeri, nemojte ga brzo odbaciti.

Strijelac

Tijekom ovog vremena za razmišljanje ćete imati priliku otkriti zašto se, unatoč svim vašim naporima, vaš rad ne ističe. Moguće je da netko s više iskustva koči vaš napredak i onemogućuje da se vaše sposobnosti prepoznaju. Kako biste prevladali ovu situaciju, morat ćete djelovati inteligentno i lukavo. Isplanirajte strategiju i radite na njoj tijekom tjedna kako biste prebrodili prepreke s kojima se suočavate. U poslovnoj areni vam ponekad nedostaje samopouzdanja.

Jarac

Ovog ćete tjedna zauzeti odlučan stav. Imate moć utjecati na to hoćete li imati dobar ili nepovoljan tjedan. Usredotočite se na svoje ciljeve i posvetite vrijeme planiranju i obraćanju pozornosti na detalje. Iskoristite resurse dostupne na internetu kako biste bili u toku i poboljšali svoje vještine. Uskoro ćete vidjeti plodove svog truda, budući da je napredak u karijeri blizu. Ništa vas neće moći zaustaviti. Što se ljubavi tiče, ovaj će vam tjedan biti intenzivan.

Vodenjak

Ako ste nedavno dobili novi posao, normalno je da ste u procesu prilagodbe. Nemojte se previše brinuti o tome kako će se stvari odvijati u budućnosti jer ste do sada radili dobar posao i doživjet ćete veliki uspjeh kako budete napredovali. Budite strpljivi i sigurni u svoje sposobnosti. Ako ste poduzetnik i imate posao, razumljivo je da ste zabrinuti zbog neizvjesnosti koju vidite na horizontu. Zapamtite da posao može imati uspone i padove.

Ribe

Razumljivo je da osjećate nervozu i emocionalnu nesigurnost. Ako je vaša trenutna veza u početku bila uspostavljena bez obaveza, a sada ste zaljubljeni i želite nešto više, važno je da odvojite vrijeme kako bi razjasnili svoje osjećaje i otvoreno komunicirali sa svojim partnerom. Dajte si prostora i da razmislite o svojim emocijama i razmislite je li to zaista prava ljubav. Također je važno imati iskren razgovor s partnerom.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije