Zdravlje po horoskopu za mjesec ožujak

Zdravlje po horoskopu za mjesec ožujak

Zdravlje po horoskopu za mjesec ožujak
  • Objavljeno: Subota, 27.02.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

U ožujku ćete imati nešto više novca nego obično. Vaš fokus cijelog mjeseca biti će na stjecanju novih znanja i najbolje vrijeme za učenje je večer i kasni noćni sati. Sve to morate dobro dozirati jer se može odraziti na vaše zdravlje. Morate osobito pripaziti na cirkulaciju, zglobove i malo usporiti tempo. Vjerojatno će vam mnogi dati kompliment da ste se nekako proljepšali, pa  neka vas to ograniči u konzumiranju slatke hrane, čije prekomjerne količine donose probleme sa težinom.

Ribe

Kao da ste se probudili iz zimskog sna, poslovna strana se napokon pokrenula bilo da je u pitanju unaprjeđenje ili stanje na tekućem računu. Ovaj mjesec vas puno toga čeka,biti ćete zdravi, puni energije i otporni na bakterije i viruse. Moguća su krizna razdoblja zbog nezadovoljstva privatnim životom, ali samo hrabro naprijed uskoro će se neke stvari posložiti na svoje mjesto. Za one koji pate od bolesti imunološkog sustava dolazi malo lošije razdoblje ali ne i neizdrživo. Sve one ribe koje troše bilo koji oblik lijekova za smirenje i antidepresive neka se posavjetuju sa liječnikom a poslije i sami sa sobom, je li ih doista nužno piti.

Ovan

Prštite od zdravlja, iako ste u osnovi vrlo malo bolesni i to kada tek priznate, ovo razdoblje godine za vas je dosta potencijalno za okretanje prema samom sebi i analiziranju vlastitih postupaka. Migrena i glavobolje koje su neizostavan dio vašeg života ne predstavlja nikakvu  medicinsku opasnost za nemogućnost kvalitetnog obavljanja posla. One će samo malo usporiti vaš tempo. Dobar izbor svakako bi bio potražiti savjet nutricionista i malo poraditi na fizičkoj kondiciji s obzirom na svakodnevna iscrpljivanja.

Bik

Ovaj dio godine i nije vam baš naklonjen, prolazne tegobe vezane uz mjehur, grlo, prehlade postaju neizostavni u ovo doba godine. Sklonost temperaturama, virozama i prije svega nedostatku energije. Većinu mjeseca događati će vam se energetske oscilacije, iz krajnosti u krajnost. Nekoliko dana ćete biti izuzetno aktivni i vrlo djelotvorni te izuzetno pažljivi, dok ćete druge dane osjećati veliki gubitak energije, lošu koncentraciju pa pazite kakve odluke donosite tih dana. Čuvajte se vlastitih poroka i zaraznih bolesti, pogotovo onih sklonih rizičnom seksualnom ponašanju.

Blizanci

Poročan način života, nervoza, viroze. Pa i nije baš vaš mjesec. Čuvajte se upala i ozljeda osobito ruku i nogu. Intimna kriza biti će prisutna od polovice mjeseca prema njegovu kraju što će vas dodatno deprimirati pa su moguća loša raspoloženja i povećani stres. Ali nemojte očajavati, kako ste osoba koja voli istraživati potražite travara koji će vam preporučiti pripravke koji će smanjiti stres, posjetite liječnika opće medicine i nije naodmet napraviti sistematski pregled. Sve u svemu i ovaj mjesec će brzo proći i ne treba očajavati, glavu gore.

Rak

S obzirom da će se ovaj mjesec početi rješavanjem problema materijalne prirode osobito financije, moguće su psihičke tegobe, pad raspoloženja i nesanice. Zbog vaše preosjetljive prirode problemi koji će se pojavljivati ovaj mjesec teže će vam pasti nego što je to bilo do sada. Budite realni i objektivni, nemojte se uništavati nepotrebno. Ovaj mjesec je izuzetna prilika da se posvetite skidanju viška kilograma i povratku u teretanu. Pripazite na ten, kožu i nokte.

Lav

Još uvijek će vam trebati dvostruka doza kave kao biste započeli radni dan. Mogući su manji problemi s leđima i tlakom. Nervoza koja će ovaj mjesec biti svakodnevna loše će utjecati na otkucaje vašeg srca. Iako ste skloniji bolestima srca i krvožilnog sustava, ništa se loše neće desiti, ali  je odlično vrijeme za  posjet kardiologu. Nemojte na spomen kardiologa biti mrzovoljni, sjetite se da ima ljudi koji vas vole i da bi bilo u redu da se posvetite sami sebi. Ljepši spol neka riješi ljubavne trokute, a muškarci ukoliko se doista ne mogu suzdržati od sjedenja na dva stolca, neka obvezno pripaze na spolne bolesti.

Djevica

Povećana je mogućnost upala, prolazne tegobe s probavom, želucem, trbuhom i živcima. Pojačana opreznost općenito na polju zdravlja. Nije loše da posjetite ginekologa, zubara ili liječnika opće medicine, ovisno o problemima koji će se pojaviti tokom mjeseca. Pojaviti će se problemi koje ćete  zanemarivati i oni će stvoriti dodatnu nervozu i ozbiljan problem za vaše psihičko stanje. San je najbolje sredstvo za bijeg od briga. Ukoliko će vam biti teško zaspati, pokušajte se fizički dobro izmoriti. Teretana, plivanje, šetnje.

Vaga

Ženski i muški pripadnici ovog znaka najavili su bespoštednu borbu višku kilograma. Operativni zahvati, kozmetički tretmani, aromaterapija, odlasci na masažu biti će na svakodnevnom rasporedu ovog mjeseca. Okolina primjećuje da se budite i to vas tjera na sportske aktivnosti i kretanje, a paziti ćete i što jedete. Odlično je vrijeme za prestati pušiti, pa ako možete bilo bi dobro. Probleme sa urinarnim traktom ne shvatiti olako. Unos vitamina i minerala je preporučljiv.

Škorpion

Tijekom ožujka vaše će reakcije biti prenagljene i nepromišljene. Zbog pretjeranog uzrujavanja moguće su želučane i probavne smetnje. Ukoliko vas počne mučiti kralježnica bilo bi dobro da problem pokušate riješiti i da više ne ignorirate bol, jer ovaj put bi situacija mogla biti puno kompleksnija nego do sada. Infekcije urinarnog sustava stvarati će probleme u seksualnom životu i doista trebalo bi riješiti problem koji vas već nekoliko puta za redom gnjavi.  Zdravstvene poteškoće nemojte shvaćati kao svoju grešku, već kao vodilju k zdravom načinu življenja.

Strijelac

Mentalna forma vam je izvrsna. Puni energije, raditi ćete sto na sat i nećete se umarati. Oni s više djece će izvanredno uspjeti koordinirati sve obveze i ostaviti vrijeme za sebe i posvetiti se uljepšavanju i masaži. Svi problemi koji se pojave olako ćete shvaćati ali ne i rješavati, stoga upozorenje, kraj mjeseca može biti dosta stresan. Kako vam je ovaj mjesec dosta blagonaklon vrlo dobro ćete se osjećati i na poslu i u druženjima, sve u svemu pa vi ovako i volite.

Mogući problemi s vratnom kralježnicom pa bi trebalo potražiti savjet liječnika.

Jarac

Žene obavezno na ginekološki pregled a muškarci urologu i stomatologu. Što se tiče vašeg fizičkog zdravlja nećete imati nekih značajnih problema ni poteškoća ali je krajnje vrijeme da posjetite navedene specijaliste. Malo više pozornosti posvetite bubrezima i konzumiranju nekih vrsta čajeva. Trebali bi pronaći efikasan način za izbacivanje nagomilanog stresa, jer ukoliko ne pronađete jedan od načina, veliki upitnik je nad vašom glavom. Pitanje vremena je kada ćete „puknuti". 

Vitashop

Najnovije

Najčitanije