Zdravlje po horoskopu za veljaču

Zdravlje po horoskopu za veljaču

Zdravlje po horoskopu za veljaču
  • Objavljeno: Srijeda, 01.02.2012.
  • Broj pregleda: 1.938
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Ovaj mjesec čuvate svoju privatnost više nego ikad. Povučeniji ste nego obično i tražite dodatno vrijeme za odmor i razmišljanje. Analizirate mnoge aspekte svog života.

Pripazite i na svoje fizičko zdravlje jer ovaj mjesec prijeti zdravstvenim problemima. Čuvajte se infekcija, nesreća (budite pažljivi pri rukovanju alatima, uređajima, strojevima ili opasnim tvarima i ne pretjerujte!

Nemojte pretjerivati s mučenjem svog tijela držeći sumnjive dijeta i odlazeći na čudne tretmana koji se ne preporučuju od strane liječnika. Nemojte zanemariti bilo koji simptom, bez obzira koliko vam se nevažan činio.

Bik

Ništa neće biti lako ili jednostavno u veljači, ali unatoč svim poteškoćama, još uvijek možete postići mnogo toga. Budite oprezni posebno nakon 8. veljače. Možda osjećate veću potrebu za odmorom s obzirom da imate posla preko glave.

Mogli bi lako zaraditi prehladu stoga na vrijeme počnite razmišljati o jačanju imuniteta. Naglašena ja  opasnost od trovanja hranom pa provjerite rok namirnicama koje već neko vrijeme stoje u frižideru. Pripazite na probleme s cirkulacijom i zaštitite urogenitalne organe. Čuvajte se osobito u drugom i četvrtom tjednu veljače!

Blizanci

Iako ste pod dojmom da zdravlje neće biti prioritet u veljači, ne smijete biti nerazumni i ignorirati signale koje vam tijelo šalje.

Problemi koji su već neko vrijeme zanemareni i neliječeni sada bi se mogli pogoršati, tako da bi svoje simptome trebali uzimati ozbiljno. Preglede koje ste do sada zanemarivali trebate obaviti i izbjeći pretjerivanja bilo koje vrste. Nemarni ste prema sebi i to će vam se napokon obiti od glavu!

Rak

Čini se da nećete imati ozbiljnije zdravstvene probleme u veljači. Nažalost, vrlo vjerojatno ćete se boriti s puno stresa. Zaštitite se od negativnog utjecaja odvajajući vrijeme za razonodu i opuštanje!

Javlja se opasnost od incidenata ili nesreća na putu, pa gledajte kuda hodate jer se vama uvijek negdje žuri. Pripazite malo i u prometu jer stres zna ozbiljno narušiti koncentraciju.

Pazite na način na koji rukujete predmetima! Nepažnja, žurba i nespretnost, vaše stare boljke, bi vas mogle skupo koštati!

Lav

Nema posebnih problema koji su predviđeni za veljaču. Na vrijeme razmišljate o sebi pa će vam se to sada i isplatiti. S obzirom da ste dosta pod stresom, pripazite malo na imunitet jer je ipak sezona gripe i prehlade.

Budite umjereni u svemu, redovito vježbajte i pokušajte izbjeći sukobe jer bi to moglo značiti još dodatnog stresa! Usredotočite se na razumijevanje i suradnju, umjesto na egoizam i sebičnost. Budite glas razuma i smirite tenzije ako je potrebno!

Djevica

Retrogradni Mars će uzrokovati nevolje na energetskoj razini, donijeti više uzbuđenja, razdražljivosti, nemira, anksioznosti, ali i nedostatka snage. Pojavit će se opasnost od akutnih bolesti, infekcija, upala i krvarenja. Čuvajte se bolesti vezanih uz genitalije i spolnih bolesti!

Tjelovježba, kreativnost, vježbe disanja, joga i meditacija mogu donijeti ravnotežu i neutralizirati štetan utjecaj Marsa. Samo polako i smireno, proći će i ovaj mjesec!

Vaga

Neptunov ulazak u Ribe nosi upozorenje o potrebi za boljom zaštitom od zaraznih bolesti. Naglašava važnost zdravlja i negativnih posljedica vaših loših navika. Pušenje, stres, loša prehrana i općenito nezdrav način život polako ali sigurno nagrizaju vašu otpornost na bolesti. Vrijeme je da razmislite o tome kako se odnosite prema svom tijelu, kao majka ili maćeha.

Što se tiče ostatka, čuvajte se skrivenih opasnosti koje Mars donosi sa sobom. Odmorite se, počnite bolje brinuti o sebi i ne izlažite se nepotrebnom riziku!

Škorpion

Najveći ste neprijatelj sami sebi. Ovaj mjesec to najbolje dolazi do izražaja tako da je potreban dodatan oprez na opće zdravstveno stanje. Sve one boljke koje ste godinama zanemarivali sada dolaze to naplatiti! Stare bolesti se ponovno aktiviraju, a u isto vrijeme napadaju nove. A sve ste to mogli spriječiti samo da se bili mrvicu pametniji. Neka vam ovo bude opomena za ubuduće!

Nemojte ignorirati ništa! Slušajte svoje tijelo i poduzmite potrebne mjere na vrijeme, bez odgode. Napokon će doprijeti do vas da je zdravlje najveće bogatstvo!

Strijelac

Imat ćete puno energije, dobro ćete se oporavljati od prethodnih problema, a radna sposobnost će biti na vrhuncu. Veljača će za vas biti vrlo zahtjevan mjesec i zbog toga će izazvati mnogo stresa. Akutne bolesti ili drugi zdravstveni problemi nisu isključeni u prvoj polovici mjeseca.

Problemi koji će vas snaći obično će se pojaviti zbog vaše nepromišljenosti ili nedostatka umjerenosti, po čemu su Strijelci nadaleko poznati. Ako ne pretjerujete, niste ništa učinili.

Jarac

Bit ćete u dobroj formi. Možete zahvaliti svojoj vitalnost zbog koje nećete biti ugroženi ozbiljnijim zdravstvenim problemima.

Veljača je pravo vrijeme za uvođenje zdravih odluka i njihovo provođenje. Imate priliku voditi zdraviji život ili izgledati bolje. Ako nikada do sada niste bili u teretani, pravo je vrijeme da to ispravite. Ovo je po svemu sudeći vaš mjesec!

Vodenjak

Vi ćete biti u vrlo dobroj formi! Sunce u Vodenjaku će vas opskrbiti energijom, a Merkur će se pobrinuti da budete fleksibilni i stalno u pokretu. Moguće je ipak da vaš živčani sustav postane pomalo uznemiren i da vas ponekad počnu mučiti razni strahovi i brige. Nemojte se opterećivati stvarima koje ne možete promijeniti, usredotočite se na one koje možete!

Opasnosti nisu posve isključene u veljači, ali ako budete oprezni, lako ćete ih izbjeći!

Ribe

Osim sveprisutnog stresa u veljači, prva dva tjedna će biti prilično slabi. To je djelomično zbog umora i lošeg imuniteta. Pokušajte malo poraditi na tome da ne navučete neke ozbiljnije probleme. Znate kako kažu: bolje spriječiti nego liječiti.

Pokušajte se zaštititi od hladnoće i zaraznih bolesti. Dobro brinite o starim bolesti i problemima koji vas muče, dovoljno odmarajte i izbjegavajte pretjerivanja!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije