Fitokozmetika - odgovor na sve posebne zahtjeve kože

Fitokozmetika - odgovor na sve posebne zahtjeve kože

Fitokozmetika - odgovor na sve posebne zahtjeve kože
  • Objavljeno: Srijeda, 07.03.2012.
  • Broj pregleda: 2.098
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svijet koji se neprestano mijenja zahtijeva sve više od moderne žene. Ona mora biti aktivna, dinamična, neumorna i mora uspjeti rasporediti svoje vrijeme između obitelji i posla. Mora biti fleksibilna, učinkovita i produktivna, ali isto tako znati zadržati svoju ženstvenost i dobar izgled. Stoga i žene zahtijevaju više. Iako znaju da se kazaljke sata ne mogu vratiti, traže pomoć kako bi svoju kožu održale svježom i prikrile vidljive tragove umora, kao i zaštitile je od vanjskih utjecaja koji nisu uvijek blagi prema koži. Fitokozmetika, odnosno vrhunska fitokozmetika ima odgovor za nju - Risposta.

Potrebe i želje se mijenjaju

Veća se pažnja za borbu protiv opasnosti od preranog starenja odmah pretvara u porast potreba, no i želja kože. Potreban je ciljani napor i koncentracija da bi se održala ravnoteža kože za obranu prirodne ljepote od pretjerane tvorbe slobodnih radikala odgovornih za oksidacijski stres, tj. promjena u zalihama kolagena i elastina koje dovode do starenja epidermisa. U ovom slučaju rađa se spontana želja za promjenom, za otkrivanjem i uporabom tretmana ljepote i zdravlja kože lica koji nam mogu ponuditi vidljivu i objektivnu učinkovitost... Drugim riječima, više rezultata, odnosno hidrataciju, bolju zaštitu i nahranjenu kožu koja je rezultat "znanstvenijih, tehnološkijih i naprednijih" proizvoda.

To je važan izazov za Istraživački fitokozmetički laboratorij koji je oduvijek bio u korak s vremenom, no sada mora još više biti u trendu s aktualnostima. Danas je obveza laboratorija prilagoditi svakome nove materije, potencirajući brojne prednosti pomoću sve naprednije kozmetologije, a sve to s ciljem da se stvore iznimno inovativne formule, nove u smislu sastava, forme, osjećaja ugode pri uporabi i, naročito, učinkovitosti. Perspektiva koja je već postala stvarnost.

Iz najrazvijenije kozmetike na biljnoj bazi nastala je L'Erbolariova vrhunska fitokozmetika, ciljani odgovor na sve posebne zahtjeve kože i napredan u maksimalnoj učinkovitosti aktivnih sastojaka u formuli visoke djelotvornosti. Linija za lice Vrhunska fitokozmetika ima visoke ciljeve ljepote i borbe protiv bora i dijeli se na 7 različitih specifičnih tretmana: Risposta dnevna krema, Risposta noćna krema, Risposta Perfezione krema s učinkom liftinga, Risposta Detagli za područje oko očiju i usne, Risposta Fermezza Fitofiller krema za lice, Risposta Fermezza Fitofiller precizni serum za noć i Risposta Pulizia gel za pranje lica.

Gel za pranje lica

 

Tonificira, omekšava i osvježava kožu

Esencijalni odgovor na esencijalnu potrebu. Temeljito čišćenje jamačno je prvi korak prema lijepoj koži: dobro očišćena i osvježena koža i bez ikakvih tragova šminke i smoga nije samo mladolikija i svježija, već i spremna na sve tretmane koji slijede. Risposta Pulizia iznimno je nježan nepjenušavi gel, to je novi oblik sredstva za uklanjanje šminke, a prvi korak na putu k mladolikijoj i ljepšoj koži započinje uklanjanjem šminke. To je sveukupni tretman ljepote, od početka do kraja.

 

Risposta dnevna krema

 

Krema za ravnotežu kože lica

Najbolji odgovor za one koji su uvijek sanjali da revitaliziraju svoju kožu i pomognu joj da dobro funkcionira tijekom dana. Koži je potrebna pojačana zaštita od sve intenzivnijih čimbenika starenja kože poput svjetlosti, zagađenog zraka, klimatiziranih prostora, stresa, klimatskih elemenata. Potpun i funkcionalan tretman koji objedinjuje najučinkovitije tvari biljnog podrijeta. Koži su zajamčeni tonificirajući, zaštitni i hidratantni elementi koje joj ovaj proizvod nudi.

 

Risposta noćna krema

 

Obnavljajuća krema za lice

Noć nije nikada bila tako dobra za kožu! Risposta noćna krema zaista je odličan tretman jedinstven zbog sposobnosti da utječe na prirodni proces stanične obnove tijekom noći. Formula sadrži revolucionarni spoj plemenitih ulja, vitamina i antioksidansa: vrlo učinkovito hrani kožu, obnavlja čak i istrošenu i umornu kože te popravlja štetu nastalu tijekom dana i priprema lice za novi dan.

 

 

Risposta Perfezione

 

Krema za lice s učinkom liftinga

Dnevna krema za maksimalan osjećaj ugode: lagane je, prozirne i iznimno nježne teksture, lako se nanosi na lice, vrat i dekolte. Učinak je trenutan i iznenađujući: koža je vidljivo glađa, nježnija i čvršća, kompaktnija i elastičnija. No, tu nije kraj savršenstvu: ovaj tretman licu daje cijeli niz prirodnih aktivnih sastojaka koji hidratiziraju, štite kožu i čine je elastičnom. Vidljiv učinak liftinga i koža čvršća na dodir.

 

 

Risposta Dettagli

 

Krema za područje oko očiju i usne

Oči i usne vrlo su važni dijelovi lica kojima je potrebna posebna njega i pažnja. Risposta dettagli iznimno je nježna krema koja djeluje i trenutno i postupno. Toliko nježna i zahtjevna koža na tom području intenzivno je hidratizirana i zaštićena, a prije svega joj se vraćaju tonus i elastičnost dok su znakovi mimike i česte uporabe šminke ublaženi.

 

 

 

Risposta Fermezza

 

Fitofiller krema za lice
S djelovanjem na čvrstoću i protiv bora

Njega koja čak i nazahtjevnijoj koži odlučno nudi potrebnu količinu hranjivih tvari, vlage i zaštite. Gusta krema koja se na koži topi i otpušta aktivne sastojke biljnog podrijetla jedna je od najnaprednijih koje moderna fitotehnologija nudi. Posebni spojevi ublažavaju bore i postupno smanjuju njihovu dubinu popunjavajući ih fitotvarima. San svake žene uskoro će se ispuniti: tretman stvoren za obnovu kože lica koja je u trenu glađa, čvršća i boljeg tonusa. Formula djeluje i na vraćanje ravnoteže funkcijama kože i ubrzavanje stanične obnove. U kombinaciji sa serumom za učvršćivanje kože koji čuva svježinu i vitalnost mlade kože, ova je njega učinkovita i zaista revolucionarna strategija ljepote.

 

Risposta Fermezza

 

Fitofiller precizni serum za noć

Precizan odabir za učinkovitu borbu protiv ovješene kože. Male doze proizvoda da nanesene na najdublje bore od vitalnog su značaja za potrebe starije kože s 4 tipa specifičnog djelovanja: serum pomaže optimizirati prirodnu tvorbu kolagena, kožu čini čvršćom i kompaktnijom, u trenu je čini glatkom i opušta te nudi dodatnu zaštitu od šteta uzrokovanih slobodnim radikalima.

 

 

www.erbolario.com

Ekskluzivni uvoznik i distributer za ljekarne i specijalizirane trgovine.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije